Video: Banana TV permite streaming-ul prin AirPlay de pe un iDevice catre orice Mac

[vimeo]http://vimeo.com/21180519[/vimeo]

AirPlay este o functie implementata de Apple in iOS 4.2.1 care permite posesorilor de iDevices sa faca streaming audio/video de pe un iPhone, iPod Touch sau o tableta iPad direct catre un Apple TV folosind o retea Wi-Fi. Banana TV este o noua aplicatie care va permite posesorilor de Mac-uri sa isi transforme calculatorul/laptop-ul intr-un adevarat Apple TV deoarece folosind un iDevice vor putea face streaming prin AirPlay catre Mac. Procesul este identic precum in cazul unui Apple TV insa de aceasta data totul se transfera catre Mac unde imaginile voastre vor fi afisate direct pe ecranul Mac-ului.

What is Banana TV? Banana TV lets you use AirPlay for your Mac as well – play video or images from your iPad, iPhone or iPod Touch running iOS 4.2 or higher directly onto any networked Mac. It runs directly on your Mac, and is a great tool for showing off pictures or video on your Mac’s monitor, at a friend’s house, or the office. Even use your iOS device photo library as a presentation tool. Watch the video above to see Banana TV in action!

Aplicatia este disponibila pentru achizitie de pe site-ul dedicat si costa 7.99$. Nu exista o versiune cracked a ei asa ca daca o doriti va trebui sa o achizitionati de acolo.

Articolul precedentBootrom exploit pentru iPad 2 confirmat de comex
Articolul următoriPhone-ul va avea implementata tehnologia NFC
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.