Prima Pagina activare Bootrom exploit pentru iPad 2 confirmat de comex

Bootrom exploit pentru iPad 2 confirmat de comex

Saptamana trecuta comex ne-a demonstrat ca poate face jailbreak tabletei iPad 2 printr-un video publicat pe internet. Atunci se specula ca exploit-ul sau este unul userland, adica trebuie injectat in sistem dupa activarea terminalului vostru. Aseara comex a confirmat zvonurile insa a declarat ca un alt bootrom exploit a fost descoperit pentru iPad 2 dar nu specifica cine il are. Daca bootrom exploit-ul exista, el ar putea fi folosit nu numai pentru iPad 2 ci si pentru iPhone 5 daca Apple nu implementeaza alta versiune de bootrom pana atunci. Personal cred ca acest bootrom exploit va fi pastrat pana dupa lansarea iPhone 5 si va fi folosit abia atunci pentru a face jailbreak noului terminal.

Daca, comex are un userland exploit atunci acesta ar putea fi disponibil abia dupa lansarea iOS 4.3.1 pe care probabil Dev Team o asteapta. Daca se va lansa o solutie de jailbreak userland atunci procesul de jailbreak s-ar putea complica putin pentru cei care nu au cartele. Totusi pana atunci avem de asteptat si vom vedea ce ne pregatesc “echipele”.

  • Share it please!

  • Tigris Regalis

    “Dacă, comex” => “în cazul în care comex” sau “dacă într-adevăr comex”, pentru că virgulele puse aiurea sunt foarte obositoare și dau un aspect neprofesionist articolului.

  • Da de unlock ce se aude :)) ! Asta e intrebarea 🙂