Cydia 1.1 disponibila in versiune beta, o poti descarca de aici

Cydia Logo

O versiune beta a Cydia 1.1 este disponibila prin anumite cercuri, o am si eu si v-o pun la dispozitie astazi insa din pacate nu veti avea ce face cu ea deocamdata. Aceasta noua versiune nu poate fi instalata pe toate dispozitivele, pe unele afiseaza o anumita eroare la instalare, pe altele merge instalata insa dupa ce o instalati nu veti mai putea accesa prima pagina a Cydia. Saurik a facut cateva modificari in webkit-ul aplicatiei si din pacate prima pagina nu se mai incarca asa ca nu va recomand sa instalati aplicatia inca.

Pentru cei curajosi, Cydia 1.1 poate fi descarcata de aici : [download id=”121″]

UPDATE: Daca dezarhivati fisierul .deb cu 7-zip si copiati manual fisierele peste cele din folderul Cydia din telefon si le adaugati permisiune 0755 veti putea instala Cydia. Problema e ca nu veti putea vedea nimic pe prima pagina.

Thanks to Poison.

Articolul precedentCeleste – asteptarea continua
Articolul următorCreatorul Mac OS X paraseste compania Apple
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.