Iata dovada ca iOS 4.3.1 exista, va fi disponibil in curand si va rezolva problemele cu autonomia bateriei

Acum 2 zile v-am spus ca iOS 4.3.1 va fi disponibil in curand in iTunes, apple lansand aceasta noua versiune a iOS pentru a rezolva o parte dintre bugurile existente in iOS 4.3 dar si pentru a bloca vulnerabilitatea pe baza careia se va dezvolta solutia de jailbreak pentru iPad 2. Cei de la BGR au prezentat atunci noutatile pe care le aduce iOS 4.3.1 si intre timp au avut ocazia de a testa iOS 4.3.1 pe terminalul uneia dintre sursele din interiorul companiei Apple. Singurul lucru pe care l-au observat cei de la BGR deocamdata are legatura cu autonomia bateriei care pare a se fi imbunatatit, insa doar atat.

Ei sustin in continuare ca iOS 4.3.1 va fi disponibil in maxim 2 saptamani. Cei de la BGR nu inventeaza stiri si nu falsifica poze deci eu unul sunt ferm convins ca lansarea iOS 4.3.1 se apropie. Iata ce va aduce nou iOS 4.3.1 :

  • update de baseband pentru iPhone 3GS si iPad;
  • rezolvarea unor probleme legate de blocarea sistemului datorita unor erori de memorie afisate atunci cand sunt accesate fisiere mare din filesystem-ul USIM-ului;
  • rezolvarea problemelor cu autentificarea prin NTLM din anumite aplicatii si pentru anumite site-uri web;
  • rezolvarea problemelor cu aplicatiile si Springboard-ul care nu recunosc giroscopul din iPad 2;
  • rezolvarea vulnerabilitatii folosite pentru a face jailbreak pe iPad 2.