Camera frontala din iPad 2 genereaza probleme in cazul efectuarii apelurilor video prin FaceTime

Pe langa problemele cu ecranul pe care aproape toti posesorii de tablete iPad 2 le raporteaza, iata ca exista si unele probleme legate de aplicatia FaceTime si camera frontala a tabletei. Ca si in cazul iPhone 4 sau iPod Touch 4G, camera frontala a tabletei iPad 2 este folosita pentru a face apeluri video folosind functia FaceTime insa pentru unii posesori camera se blocheaza cand este initiat un apel. Pe forumurile de discutii ale Apple au aparut cateva threaduri in care multi utilizatori se plang de faptul ca nu pot face apeluri FaceTime cu tabletele proprii deoarece imaginea se blocheaza atunci cand apelul este initiat/acceptat.

Facetime was frozen on iPad 2. It had the last video capture as the main screen of Facetime. Could not see receiving video. Resolution: Reset to factoring settings. Apple – possible app glitch.

I had this problem on my iPad 2 as well. I restored the iPad and it was fixed, but during a FaceTime call I switched to the back camera and it froze the video on both ends of the call (but NOT the local video / video of me on my end and video of them on their end).

Pentru unii resetarea tabletei ajuta la rezolvarea problemei, pentru altii redeschiderea aplicatiei rezolva tot, insa din pacate multi raporteaza exact aceeasi problema cu blocarea camerei. Apple a lansat o noua versiune a aplicatiei FaceTime pentru Mac in cursul zilei de ieri, noua aplicatie imbunatatind semnificativ calitatea apelurilor video facute de pe Mac-uri. iOS 4.3.1 este asteptat in urmatoarele 2 saptamani si e posibil ca una dintre noutati sa constea in rezolvarea bugurilor cu aplicatia FaceTime de pe iPad 2.

Iata ce aduce nou FaceTime pentru Mac OS X :

  • Simple to Get Started
  • Easy-to-Organize Contacts
  • High-Definition Video
  • Elegant Interface
  • Ring Anywhere, Any Time