Prima Pagina Android Tawkon – Aplicatia ce indica in timp real nivelul radiatiilor emise de...

Tawkon – Aplicatia ce indica in timp real nivelul radiatiilor emise de telefonul mobil

Tawkon este o aplicatie din Cydia ce monitorizeaza si analizeaza in timp real radiatiile emise de telefonul mobil. Aceasta este singura aplicatie care avertizeaza imediat utilizatorul atunci cand nivelul radiaţiilor trece de pragul predefinit,si ofera sugestii si feedback-uri utile pentru a reduce expunerea la radiatii in timpul apelului telefonic. De asemenea, aplicatia pune la dispozitie o harta si un site special pentru a vedea care sunt zonele in care nivelul radiatiilor este scazut si solicita luarea celei mai usoare masuri de precautie pentru a minimiza radiatiile  pe baza locatiei curente a utilizatorului.

Aplicatia este disponibila atat pentru iPhone cat si pentru BlackBerry, Android, Symbian, Windows Mobile si o puteti descarca gratuit din Cydia din repo-ul ModMyi.

 • Cezar Muresan

  Cum instalez aplicatia pe iphone 4 !!!???

 • Pai… intri in Cydia, dai un search la aplicatie si o instalezi?:) Merge?

 • andreybej

  Zao tu ai instalat-o? O gasesti utila? Oare la ce foloseste practic? Cand ai de dat un telefon nu cred ca se uita nimeni care e nivelul radiatiilor 🙂

 • bgd

  din pacate pe 3.1.3 nu merge !

 • offtopic
  @zaone am o sugestie pentru site, ai putea sa faci o rubrica gen tabelul de jailbreak unde sa pui aplicatiile folositoare gen asta ca sa nu stea omul sa caute aplicatiile printre miile de anunturi, asa cum apare un anunt nou cu o aplicatie interesanta intra la acea categorie si o poate viziona oricand foarte usor

 • cluca1969

  La mine pe iPhone 4 cu 4.2.1 nu merge bine, fac cei 3 oasi si nu masoara nimic. Drept urmare l-am scos imediat, in plus instaleaza si Winterboard pe care nu-l doresc in telefonul meu.

 • bodoo69

  mobile substrate / NO THX