Tabel cu preturile pentru iPad 2 in tarile in care va fi lansata maine!

Site-ul italial Setteb a facut un grafic extrem de util in care prezinta preturile pentru 18 din cele 25 de tari in care tableta iPad 2 va fi disponibila incepand din aceasta seara. Dupa cum puteti observa deja, in Europa preturile sunt semnificativ mai mari decat in SUA dar si decat in Noua Zeelanda care spre uimirea tuturor are preturi extrem de bune. In tabel veti regasi mentionate si taxele locale pentru fiecare tara in care va fi disponibila iPad 2, aceste taxe  fiind incluse deja in pretul final al tabletei. Tot ce vedeti voi acolo este pretul final pe care trebuie sa il platiti in magazin. Totusi, nu ar strica sa aveti ceva mai multi bani la voi cand mergeti sa faceti achizitia.

Din pacate nu sunt mentionate preturile pentru Ungaria insa avem preturile pentru Austria si sincer sa fiu sunt identice cu cele din Italia, spre exemplu. Practic in aproape toate tarile din UE exista aceleasi preturi pentru iPad 2, discrepanta din unele fiind datorata taxelor guvernamentale impuse pentru achizitionarea de produse electronice. So, aveti lista cu preturi, acum spor la cumparaturi!

11 COMENTARII

  1. @zaone sti cumva la ce ora se poate comanda online? Eu am citit pe undeva ca la 1AM la noapte se poate comanda din Apple Store Online iar la 5PM in magazine.

  2. Deci eu daca vreau sa cumpar un iPad 2 3G 16GB din Germania va trebui sa platesc 599 EU + 19% (114 EU) chiar daca il cumpara online un prieten care are domiciliul in Germania? Multumesc.

  3. Da , comenzile online se deschid la ora 01:00 GMT iar cele din magazinele Apple Store la ora 17:00 locala .

    La ora 17:00 voi fi prezent la Apple Store Luvru sau Apple Store Opera , ramane sa vad …

  4. M-a derutat fraza aceasta:
    In tabel veti regasi mentionate si taxele ce trebuie platite in cazul achizitionarii tabletei iPad 2 si va recomand sa va uitati cu mare atentie deoarece acele taxe trebuie platite pe langa pretul de baza.