Prima Pagina aplicatii iOS 4.3.1 rezolva problemele cu autonomia bateriei!

iOS 4.3.1 rezolva problemele cu autonomia bateriei!

V-am spus acum cateva saptamani ca foarte multi utilizatori de iDevices au raportat probleme foarte mari cu autonomia bateriei dupa instalarea iOS 4.3. Pentru unii problema avea legatura cu serviciul Ping al celor de la Apple, pentru altii problema era de natura diferita insa era cat se poate de clar ca anumite persoane au intampinat probleme. Se zvonea ca iOS 4.3.1 va rezolva aceste probleme si iata ca zvonurile s-au adeverit pentru unii care semnaleaza imbunatatiri importante a autonomiei bateriei. Pentru altii schimbarea e nesemnificativa sau inexistenta insa iata ce spun unii utilizatori.

“I have noticed significant improvement to my iPad 2′s battery life with the installation of iOS 4.3.1! I’m so relieved that the performance I was getting before isn’t its true capacity.”

“iOS 4.3.1 was released today, seems like my battery isn’t dying as fast anymore.”

“4.3.1 update certainly did fix my battery drain issues.”

“Pleased that iOS 4.3.1 appears to have cleared the battery draining issue. Only gone down 15% in the last 6 hours.”

“Anyone else noticing significant battery life improvement on iOS 4.3.1 for iPhone 4?”

“My iphone is definitely draining battery slower under 4.3.1.”

“iOS 4.3.1 is out today, it seems to have fixed the battery issue on my iPhone 4.”

Nu am instalat inca iOS 4.3.1 deci nu va pot spune daca la mine se aplica aceasta teorie privind imbunatatirea autonomiei bateriei insa daca voi ati facut-o va rog sa lasati un comentariu cu experienta voastra de pana acum.

 • alin

  mor de curiozitate sa aflu daca e tromf sau nu. oricum fata de 4.2.1 clar 4.3 e un progres. la mine cel putin asa mi se pare. e f ciudat cum difera treaba asta de la unii la altii. unii zic ca 4.3.1 drains, altii ca e mai bun. acelasi firmware, acelasi hard, numa soft diferit. inseamna ca is unele programe care sug de rup. si aia difera de la unii la altii. “Recomandare apple: lasati iphone cu softul care vine de la noi. nu mai instalati nimic altceva”. :)). Doamne ajuta sa fie imbunatatire. Ceva testaciosi nu sar cu pareri??? Pls pls pls

 • Andrei Neacsu

  Salut,

  Nu am observat nicio schimbare vizibila in afara de faptul ca de aseară de când am updatat telefonul îmi merge Wi-Fi-ul si nu se mai blochează la fiecar sfert de ora.

 • catanzaro27

  Daca erau asa marlani astia de la orang si lasau internet tethering ca si cosmote la liber eram acum pe fw 4.3.1 dar n-ai cu cine…

 • alin

  eu as face update da ma tem sa nu fie mai rau 4.3.1 decat 4.3.

 • KlaudiNhO

  deocamdata este bine, bateria parca peste noapte s-a pastrat mai bine

  Vedem

 • alin

  vesti bune. da ce aveai inainte 4.3 sau 4.2.1?

 • alin

  gesturiel pentru home nu pot fi activate in continuare? Doar cu cont de developper?

 • Location services si 3G-ul mananca toata bateria.

 • andreybej

  la mine pe iPod TOuch 4G cu 4.3.1 bateria se descarca ceva mai repede decat 4.2.1

 • geoacasi

  am un ipfone 4 …si am bagat 4.3 pe el ..greseala mare… pica semnalu..bateria cadea ff usor …probleme prin playeru muzica… dar am facut update la 4.3.1 si acuma totul merge perfect X…. i love apple D

 • danpuf

  as vrea sa va intreb.. si pe voi ati observat ca bateria tine mult mai mult atunci cand este incarcat pe pc ? sau se intampla doar la mine , va spun asta pentru ca un timp lam incarcat doar la priza .. seara era 35-40% si dimineata daca mai aveam 2 3 4 % era mult.. de cele mai multe ori l-am gasit inchis.

 • horia

  am un ipad. inainte de 4.3.1 aveam ios 3 si ceva (cel cu care a venit), durata de viata a bateriei a scazut dramatic. daca inainte puteam sa ma joc pe el, pe net sau orice poate chiar si 10 ore, acum abia scos de la incarcat, descarcand 2 aplicatii pe wifi (3 min) s-au dus 2%. un procent la un minut jumate mi se pare penibil… battery improvement…ha!

 • I know, am observat si eu la tableta mea ca autonomia nu e chiar atat de grozava.