Ai avut probleme cu alarma iDevice-ului tau?

iOS are o problema cu setarea ceasului atunci cand vorbim despre schimbarea orei fie cand trecem la orarul de vara fie la cel de iarna. 2011 a inceput cu o problema pentru posesorii de iDevices care s-au trezit ca alarmele nu le mai suna in prima zi din an si problema a continuat acum cateva saptamani cand o situatie asemanatoare au patit-o utilizatorii din SUA. Ieri s-a facut trecerea oficiala la ziua de vara si sunt curios daca exista printre voi utilizatori care au avut probleme cu alarma terminalulu.

De la problema din prima zi a anului eu setez alarma pe repeat in fiecare zi ca sa fiu sigur ca ma trezesc dimineata atunci cand e nevoie. Pentro o companie ca Apple si un gadget de cateva sute de euro e mai mult decat jenant sa nu iti sune telefonul pentru ca exista buguri in sistemul de operare.

Cati dintre voi si-au setat vreo alarma azi si au constatat cu neplacere ca ea nu a sunat?

40 COMENTARII

  1. Am pus 3 alarme la ore diferite sa fiu sigur : una care avea aproape toate zilele , alta care avea toate zilele si alta care era doar once .

    A sunat doar cea cu once .

  2. cred ca maine vom afla daca functioneaza sau nu … yo i-am facut o proba de dimineata, adica l-am setat sa sune peste 1 min si a sunat …

  3. LA mine au dispărut toate alarmele planificate pe i3G, pe i4 nu am avut probleme. Au dispărut de LA setare si suna tel. Când avea el chef, nu am putut rezolva decât cu restore.

  4. am incercat sa setez alarma duminica dimineata la 3 si dupa salvare am constatat ca era automat comutata la 4
    am incercat sa o setez la 2:55 dupa salvare cand am verificat-o era setata pt 4:55
    am incercat cu 1:50 abea pt aceasta ora dupa salvare imi confirma corect ora setata
    pana la urma am renuntat la alarma – intentionam sa vad un meci din NBA

  5. Eu mi-am setat alarma aseara la 8.00 (doar o data , nu in fiecare zi) si a sunat la 8.00 ora noua, exact asa cum trebuia. Deci a mers perfect.

  6. Eu am avut multe neplaceri cauzate de alarma unui iPhone 3G care suna mai mult cand “avea chef”. Deocamdata pe iPhone 4 nu sunt probleme dar orice e posibil avand in vedere ca tot de iOS este vorba…

  7. A mers perfect.L-am pus aseara la ora de iarna la 07:00 iar la ora 07:00 ora noua a sunat perfect.Chiar m-a salvat…daca nu era de iPhone nu stiam ca se schimba ora si intarziam la concurs…:)

  8. La mine este mishto

    La ora 2.50 ajung la Aeroportul Otopeni sa o la s pe nevastamea ( chindie ) la ora 3 s-a schimbat ceasul shi la Iphone si la nokia … toate bune …. nu mai am rabdare pana pleaca avionul si mai aveam 3000 km pana acasa … plec prima surpriza … bag jetonul de parcare la bancomat sa platesc iar in loc sa imi taxeze pentru o ora imi ia dublu ( deci nu nu mai la Apple se intampla 🙂 )
    si binenteles pun ceasul sa sune la ora 13.00 .. oare ce credeti a sunat la 14.30

    E de bine ….

  9. L-am programat si a sunat la ora corespunzatoare setarii alarmei. Desi ma aflu in afara tarii si folosesc roaming-ul Vodafone, iPhone-ul meu 3G si-a ajustat ora corespunzator orarului de vara.

  10. la mine nu a sunat, 3gs 4.1, am setat-o aseara, si de dimineata m-am trezit mai tarziu, si alarma nu sunase (dar ramasese iconita langa baterie)

  11. Pe iPhone 4, iOS 4.2.1, am probleme cu afisarea orei, alarma nu am folosit-o niciodata.
    Daca setez ora pe automat, imi arata ca este AM in loc de PM. Habar nu am ce are…

  12. IPhone 3GS cu 4.1. Dupa ce a trecut singur la ora de vara de dimineata a sunat cu o ora mai devreme, adica desi ceasul de pe telefon arata 5 si alarama era setata la 6 el a cantat de zor