MuscleNerd – iOS 4.3.1 si iPad 2 exploatate de comex

Exploit-urile care pot fi folosite pentru a face jailbreak pentru iPad 2 cu iOS 4.3 exista deja, comex a demonstrat unul dintre ele si Chronic Dev Team lucreaza la altul. Nimeni nu a spus cum anume functioneaza aceste exploit-uri insa e foarte clar ca ele vor fi disponibile in viitorul apropiat acum ca iOS 4.3.1 a fost lansat oficial de Apple si gaura de securitate folosita la Pwn2Own nu a fost acoperita. MuscleNerd a spus astazi pe contul sau de pe Twitter ca prima solutie de jailbreak pentru iPad 2 va fi lansata de comex atunci cand va fi gata.

Solutia de jailbreak pentru iPad 2 va functiona si pe restul dispozitivelor si cel mai probabil va fi compatibila cu iOS 4.3.1 recent lanat de catre Apple. Despre unlock nu am nimic nou.

Articolul precedentAi avut probleme cu alarma iDevice-ului tau?
Articolul următorUnlock pentru iPhone in urmatoarele saptamani/luni
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.