Prima Pagina aplicatii BusyBar permite trecerea rapida e la o aplicatie la alta

BusyBar permite trecerea rapida e la o aplicatie la alta

BusyBar este un nou tweak disponibil in Cydia care ne permite sa trecem rapid si usor de la o aplicatie la alta folosind status bar-ul din iOS. BusyBar va afiseaza in status bar numele de cod al aplicatiei deschise anterior si printr-un tap(default) va permite sa redeschideti acea aplicatie. BusyBar nu are nici o iconita in Springboard insa poate fi modificat utilizand meniul de setari din iOS unde are o categorie dedicata. Tweak-ul functioneaza prin intermediul plugin-ului activator asa ca puteti seta orice gest pentru a trece la alta aplicatie, developerul recomandand setarea unui swype in jos.

BusyBar este disponibila gratuit in Cydia.

 • George

  Deși sunt oarecum offtopic nu pot sa nu întreb dacă exista o statistica privind ponderea celor care au iPhone ( iPad ) jailbroke. Si întreb asta vazand ponderea imensa ( peste 60%) a subiectelor specifice acestui subiect . Trebuie sa recunosc ca eu nu si de aici si scăderea interesului pentru aceasta aplicatie( site) in ciuda entuziasmului de început . Sper sa nu se înțeleagă ca as avea vreo problema cu ceilalți , insa se discuta foarte mult despre probleme care nu mă privesc.

 • Majoritatea romanilor sunt interesati de jailbreak, cred ca majoritatea celor care detin un iDevice in Romania au jailbreak, dar nu pot fi sigur pentru ca nu exista o statistica si nimeni nu poate face una. Incerc sa acopar tot felul de stiri, cat se poate de multe indiferent daca sunt sau nu legate de jailbreak. Nu am o inclinatie pentru stiri despre jailbreak insa e mai interesant sa citesti despre un tweak sau o functie noua care nu este disponibila in iOS decat despre aplicatia saptamanii din AppStore.

 • Mankid40

  Imi place ca zaone explica pe intelesu nostru ce face sau nu face o anumita aplicatie din cydia sau appstore.
  Noroc.

 • George

  Multumesc pentru răspuns . Deși nu cred ca majoritatea au jailbreak , nu înseamnă ca nu poți sa dai ce știri vrei sau gasesti ca sunt interesante . Poate ar fii util un sondaj privind acea pondere , deși cred totusi ca in principal vizitatorii tai sunt cei interesați problemele mai sus amintite. Succes

 • Ok, eu sunt deschis la sugestii, Ce fel de articole ai vrea sa vezi aici?