Biletele pentru WWDC 2011 vandute cu 4600$ pe eBay

V-am spus azi dimineata ca toate biletele pentru WWDC 2011 au fost vandute in doar 10 ore de la punerea in vanzare, un record absolut pentru Apple care anul trecut a vandut acelasi numar de bilete in 8 zile. O explicatie pentru vanzarea rapida ar putea sta in faptul ca eBay s-a umplut de anunturi privind vanzarea de bilete pentru WWDC 2011. Daca azi dimineata erau anunturi in care se vindeau bilete la WWDC pentru 2500$ iata ca acum suma a ajuns pana la 4600$, adica de aproape 3 ori mai mult decat pretul cerut de Apple. In fiecare an se intampla asa dar parca anul acesta lucrurile s-au derulat extraordinar de repede atat in ceea ce priveste vanzarea biletelor cat si in ceea ce priveste anunturile aparute pe eBay.

Produsele Apple, si nu numai, incep sa ajunga in mainile unor persoane care au drept scop scoaterea unui profit din urma revanzarii acestor bilete. Sa cumperi un bilet cu 1600$ si sa il vinzi cu 4600$ reprezinta un gest clar de “bisnita” insa e democratie si fiecare traieste dupa cum poate el mai bine. Si nu, daca as fi in locul lor nu as cumpara bilete doar ca sa le vand cu 3000$ mai mult.

2 COMENTARII

  1. “Primii si primii au aparut prostii
    cu urmatorul transport au aterizat hotii”

    cred ca se stie pe cine citez.. si da.. au dreptate

    fara prosti n-ar mai exista oameni destepti… sunt destui oameni cu bani care sa dea 4600 de dolari pe un bilet si sa nu le simta lipsa… eu da.. as face asta

    daca voi n-ati faceo.. este strict problema voastra :)))