iPad 2 – prima impresie

Astazi mi-a ajuns in sfarsit tableta iPad 3G 16GB comandata de la iPad2.ro comandata pe 11 martie. Inca de cand o luati in mana veti observa ca e mai usoara decat prima generatie a tabletei iar design-ul o face sa para mult mult mai subtire desi in realitate Apple a reusit sa reduca grosimea cu doar 30%. iPad 2 e rapida, foarte rapida si nu numai in lucrul prin sistem ci si la incarcat paginile web, tableta rivalizand cu Firefox de pe desktop, fara flash desigur. Camerele nu sunt prea grozave dar stiati cu totii acest lucru asa ca nu voi insista prea mult asupra acestui aspect. Partea buna este ca nu am nici un fel de probleme cu ecranul adica nu are pete galbene pe el, nu am backlight bleeding, totul functioneaza fara absolut nici o problema deocamdata si sunt foarte fericit din acest punct de vedere!

Am testat si FaceTime sa vad daca exista probleme cu decolorarea imaginii si din fericire nu am observat deocamdata nimic insa o am de abia o ora asa ca testele vor continua in zilele urmatoare. Pana acum sunt foarte multumit de achizitie si da, iPad 2 is magical! Un review va fi gata curand!

36 COMENTARII

  1. Sa o stapanesti sanatos si asteptam un review romanesc. Asadar cu bleeding-ul poate fi o cioaca de-a concurentei … Sunt curios si cu faza despre freeze la initierea unui apel prin Face Time.

  2. La ce simti diferenta cel mai mult fata de iPad1?
    Despre greutate: e mai comod decat iPad1, care mi se pare totusi cam greu?
    Daca zici ca incarca mai repede paginile, si scade efectul de pagina goala la derulare rapida, asta e intr-adevar un plus care conteaza mult

  3. felicitari pentru achizitie. astept un review complet, eventual si cu niste filmulete facute si editate direct din tableta, la lumina buna. 🙂

  4. Eu am retinut ca o iei in mina.:)))) Glumesc, sa fii sanatos! Eu daca as primi una cadou as vinde o, asa ca nu ma intereseaza nimic despre ea.

  5. Felicitări pentru achiziția reușită!

    Ne bucurăm cu toții să aflăm că ai simțit diferența “de când ai luat-o în mână”! 😀

    (Scuze pentru jocul de cuvinte, dar nu m-am putut abține, m-a pufnit involuntar râsul de cum am citit. Să-mi fie rușine pentru ce gândesc … dar și celor care gândesc la ce m-am gândit eu! ROFL)

  6. @Darthmaul: Nu te interesează nimic despre tabletă și totuși te-ai grăbit să citești primele impresii despre ea de cum a apărut articolul pe site! 😀

  7. Numai la prostii va ganditi :))
    @Ecomenzi Nic: Da, totusi mi-a stat inima in loc atunci cand am vazut ca are incarcator pentru prize din SUA. Partea buna e ca aveam un adaptor prin casa, de la PC nu se incarca deloc.

  8. Sa o stapanesti sanatos !!! Ma bucur de fiecare data cand cineva care stie sa aprecieze un iDevive il face rost.
    Zaone pe situl iPad2.ro scrie asa: iPad2 16Gb WiFi+3G 629$. Mai jos la specificatiile tehnice
    la 3G scrie NO. iar la network scrie 2G. Nu vad eu bine sau nu am priceput. Daca ai vreo explicatie iti multumesc anticipat.

  9. Zaone, eu am iPad 1 si pus in dock legat la iMac pe usb se incarca. Au schimbat astia sistemul de incarcare la iPad 2? ai testat netul pe 3G? tot cu microsim functioneaza? Vdf sau Orange?

  10. Am confectionat un micro-sim dintr-o cartela Orange si merge fara probleme. La PC-ul meu nu vrea sa se incarce si am o placa de baza din seria extreme, deci nu e problema. Nu vrea nici la porturile din spate.

  11. zaoane, adaptorul de priza, are o parte care se scoate, si pui acolo un cablu de casetofon, nimic mai simplu; nici ipad-ul meu nu incarca la laptop, e o problema a lor, nu incarca decat pe macbook din cate stiu eu.

  12. ..eu zic mai degraba ca este un fel de protectie pt acumulatori sa nu se incarce de la orice sursa. Felicitari pt achizitie si ma bucur pt tine ca nu ai avut parte de pb…pana la urma apple isi dovedeste valoarea.

  13. @Calin: Lol, stiu ca are o parte care se scoate, aveam unul cu adaptor pentru priza romaneasca si l-am schimbat. Asta i-am explicat lui nic.
    @axlm: Multumesc! Deocamdata ma joc, cu ea sa vad ce hibe are dar la FaceTime deocamdata merge ok, sa vad cu filmarea cum sta.

  14. @zaone: Porturile USB de pe PC-ul tău sunt prea slabe pentru a încărca un iPad? Get a Mac! 😉 Acolo nu ai probleme cu porturi și alte componente hardware care să nu facă ceea ce ar trebui să facă.

  15. salut
    felicitari pt achizitie
    cu ce versiune de firmware a venit ?
    nu am urmarit f atent subiectul dar se poate jailbrekui IPAD2 ?

  16. Si eu am un iPad 2 WiFi de 16GB luat tot prin iPad2.ro si pana acum nu am remarcat probleme de bleeding, pete etc. Sper sa nu apara ulterior ceva.
    Intr-adevar, nici la mine nu se incarca de la PC dar de la MacBook da.

  17. Pentru cei care au probleme cu incarcarea iPad-ului la laptop va recomand sa instalati un mic soft de la asus care va va rezolva problema .Asta e link-ul http://event.asus.com/mb/2010/ai_charger/
    Eu il folosesc de asta vara fara probleme .Mai exista solutii dezvoltate si de alti producatori de hardware insa din cate stiu doar asta merge pe orice laptop.

  18. @Bolba Dan: Da, ecomenzi.com care il detine e.
    @Marian: 4.3.
    @Foxu Fox: Sunt, are pe stoc mai multe modele Wi-Fi si ceva 3G daca nu ma insel. Le trimite din SUA si in 3 zile ajung in Romania.
    @sirmotto: Merci ca mi-ai zis, vazusem chestia aia la ei dar nu o bagasem in seama.

  19. Zaone sa o folosesti cu placere. In ceva timp sunt sigur ca vei deveni addicted. Atunci cand nu vei sta la birou, sigur vei tine iPad-ul prin preajma.
    Felicitari inca o data pentru achizitie.