Video: Cum ne va influenta Apple viitorul

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ih8DsXAZgNM[/youtube]

Cativa chinezi cu putina imaginatie s-au gandit sa faca un clip video in care sa ne arate cum va arata lumea in anul 2041 cand produsele Apple ar fi prezente in toate domeniile vietii noastre. iPhone 44G ar fi disponibil pe piata, tableta iPad ar fi folosita in orice restaurante iar terminalele iPhone ar deveni accesorii indispensabile pentru orice chinez. Va vedeti traind intr-o lume dominata de produse Apple? Eu nu …

7 COMENTARII

  1. Aşa prostie de videoclip nu am mai văzut în viaţa mea.Înţeleg că-ţi place Apple, dar nici în halul ăsta frate.Trebuie să fi bătut rău în cap să ai imaginaţia aia.

  2. @kendo0 sau pur si simplu imaginatie…asa se dezvolta unele tari, fara frica de a pune in practica niste idei geniale. Ca respectivii din clip sunt un pic exagerati ok, dar macar si-au exprimat imaginatia printr-un video oarecum funny. Nu mi se pare nimic funny ce se intampla la noi de aia suntem cu 100 de ani in urma.

  3. In viitor tehnologia va fi atit de avansata incit robotii o sa ne faca treaba iar noi vom muri de foame si vom ramine fara servici. Vom deveni sclavii tehnologiei si al viitorului. Ha Ha Ha!!!! A fost o gluma bineinteles…….

  4. sa-nnebunesc daca am vazut pe careva de la Apple sa bage cuiva mana in buzunar …dragilor, Apple nu sileste pe nimeni sa-i cumpere produsele…ei doar construiesc ceva ce scot pe piata…daca lumea cumpara , e ok…daca nu, nu ! ma dau in vant dupa panica asta gen Apple va controla lumea…:))

  5. bai ce prostie ei zic iphone 44G!!!macar daca cand a usat fotoshp pentru aceast videoclip modificau si ei putin aspectul la iphon si nu usau o panarama de iphone 3G