Prima Pagina aplicatii Video: Photoshop pentru iPad va aduce multe functii noi inclusiv posibilitatea de...

Video: Photoshop pentru iPad va aduce multe functii noi inclusiv posibilitatea de a edita layere

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9LoCY3XfajU[/youtube]

Ieri a avut loc Photoshop World 2011 Keynote unde Adobe a prezentat cateva functii noi pentru viitoarea versiune a software-ului de editare grafica Photoshop. Printre prezentarile pentru versiunile pentru desktop a software-ului, cei de la Adobe au prezentat si viitoarea aplicatie Photoshop pentru iPad. In momentul de fata exista Photoshop Express care permite posesorilor de iDevices sa editeze pozele pe terminale insa din pacate aplicatia este destul de saraca in functii. Versiunea pentru iPad va avea mult mai multe functii inclusiv posibilitatea de a edita layere, dupa cum vedeti in clipul video de mai sus.

Nu se stie deocamdata cand va fi disponibila aceasta noua versiune a aplicatiei insa mai mult ca sigur ea va fi special conceputa pentru a functiona pe iPad 2 care are hardware indeajuns de puternic pentru a permite editarea fara probleme a pozelor. Aplicatii pentru editare video avem, in curand vom avea si pentru editare foto profesionista iar iPad va deveni din ce in ce mai atractiva.

 • Mostwnted

  a reaparut viber 2 in appstore

 • Me

  ..cu 512 MB RAM, o sa fie destul de greu sa lucrezi cu multe layere, daca nu e optimizat foarte bine iOS-ul….dar e de apreciat daca scoate ceva mai bun Adobe si nu o sa fie prea scumpa aplicatia….

 • gabi

  poate editare foto de baza, profesionala in nici un caz nu cred, ipad nu are finetea si precizia unei tablete grafice, nu este suficient de puternica ptr prelucrari profesionale

 • vali

  sketchbook face mult mai multe