Concurs: Castiga una dintre cele 4 carcase pentru iPhone 4 oferite de iDevice.ro si EasyDeal.ro

Desi e 1 aprilie concursul acesta nu e o pacaleala si participand la el puteti castiga una dintre cele 4 carcase pentru iPhone 4 puse la dispozitie de site-ul EasyDeal.ro. Am pregatite astazi pentru voi 4 carcase foarte interesante:

Primul model este asemanator cu celebrele carcase Bumper disponibile in magazinele Apple insa este mult mai stilat si are incluse folii de protectie pentru carcasa din spate si ecranul dispozitivului. Cel de-al doilea model este o husa de silicon care protejeaza atat spatele terminalului vostru cat si lateralele iar in pachet veti gasi desigur o folie pentru protejarea ecranului.

Pentru a participa trebuie sa ma urmariti pe Twitter sau pe Facebook, sa dati un retweet sau un share acestui articol pe contul vostru folosind butoanele de mai jos si sa lasati un comentariu cu textul Particip. Va rog sa comentati logandu-va cu contul vostru de FaceBook sau Twitter. Voi verifica, conturile castigatorilor sa vad daca au dat retweet sau share iar cei care nu au facut acest lucru vor pierde premiul. Nu fortati nota, daca nu stiti sa lucrati cu Facebook sau Twitter nu va inscrieti in concurs pentru ca va voi descalifica! Va urez mult noroc!

Concursul se va incheia marti la ora 12:00 cand ii voi alege pe cei 4 castigatori. Le multumesc celor de la EasyDeal.ro pentru contributie si va recomand sa le vizitati magazinul online!

UPDATE: Iata castigatorii :

Toti veti fi contactati prin email de catre un reprezentant al Easydeal.ro.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Oi_ugpwmesU[/youtube]