Prima Pagina Android Peste 75.000 aplicatii disponibile in AppStore pentru iPad si iPad 2

Peste 75.000 aplicatii disponibile in AppStore pentru iPad si iPad 2

Pe 2 martie in cadrul conferintei pentru prezentarea iPad 2 Steve Jobs a tinut sa precizeze ca pentru tabletele iPad/iPad 2 sunt disponibile nu mai putin de 60.000 de aplicatii spre deosebire de doar cele 100(care in realitate sunt 17) disponibile pentru Android Honeycomb. Nu a trecut nici macar o luna de atunci si in AppStore apar listate peste 75.000 aplicatii pentru tabletele iPad/iPad 2, cu aproape 16.000 mai multe. Aproape 16.000 de aplicatii intr-o luna reprezinta o realizare extraordinara pentru Apple mai ales ca tot mai multe tablete incep sa apara pe piata in ultima vreme.

Desigur ca din cele 75.000 aplicatii disponibile foarte putine sunt intr-adevar utile si isi merita banii insa cifra in sine conteaza cel mai mult cand vine vorba de marketing. Pentru Romania exista putin sub 75.000 aplicatii disponibile, cu 1000 si ceva mai putine decat pentru US AppStore, insa nu veti “duce dorul” niciunei aplicatii indisponibile la noi.

  • bel

    szifo era un fel de idevice.ro pe limba maghira! daca dai un click o sa vazi ca apple a inchis siteul!!!

  • Da, dar asta pentru ca au folosit layout-ul Apple.com si probabil logo-uri de-ale site-ului. Apple stie de site-ul meu, am aplicatie in AppStore, daca trebuia inchis il inchideau de mult stai linistit. Eu nu folosesc nici un logo de-al lor nici tema site-ului.
    Si dupa cum vezi, scrie ca e inchis numai pana isi modifica layout-ul.

  • Tigris Regalis

    N-aș spune că foarte puține aplicații sunt utile, pentru că sunt aplicații pentru toate gusturile, preferințele și necesitățile. Dacă ție nu-ți place vreuna sau n-ai nevoie de serviciile ei, pentru altul poate fi foarte necesară! De ex. aplicația iDevice.ro va fi apreciată ca inutilă pentru utilizatori din zeci de țări, ceea ce nu înseamnă că nu-și găsește utilizatori.

  • Acum câteva zile m-am uitat pe un blog dedicat fanilor Android, iar numărul de aplicații special compilate pentru Honeycomb a ajuns la spectaculosul număr 68! Fanii platformei ne atenționează că aproape toate sunt gratuite! Sooper, nu? Glumeam… Cu toate că îmi place rezoluția mai mare și formatul wide al ecranului Samsung Galaxy Tab 10.1 ăst nou, cu lipsa de aplicații acest gen de produse se uzează moral mult mai rapid decât o tableta iPad, iPad 2, sau vreun alt iDevice disponibil…