Vice-presedintele diviziei de marketing al Apple isi da demisia

Allison Johnson este vice-presedinte al diviziei globale de marketing a companiei Apple inca din anul 2005 insa astazi au aparut zvonuri care anunta ca Allison ar dori sa demisioneze din functia detinuta la Apple. Se pare ca Allison Johnson ar dori sa deschida o firma de comunicare si PR impreuna cu un alt fost angajat al diviziei de PR a companiei Facebook. In ultimii ani Apple a fost creditata ca avand una dintre cele mai bune strategii de marketing din lume si dovada stau locul pe care companiei il ocupa in momentul de fata pe bursa americana dar si sutele de milioane de iDevice-uri vandute.

Allison Johnson, who has served as Apple’s vice president of worldwide marketing communications since 2005, is leaving the company, according to several sources.

The reason?

To co-found a new marketing and communications firm with another Silicon Valley communications luminary, Former Facebook PR exec Brandee Barker.

Desi pentru Apple e o lovitura grea, in mod sigur se va gasi un inlocuitor care sa faca o treaba poate chiar mai buna. Produsele celor de la Apple sunt foarte bune insa un produs bun este vandut si de o strategie de promovare buna iar 50% din popularitatea iDevice-urilor vine nu de la functii proprii ci de la strategia de promovare.