Video: GoPano Micro iti permite sa inregistrezi clipuri video panoramice cu un iPhone 4

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gOiRg1dy74o[/youtube]

GoPano Micro este cu siguranta unul dintre cele mai interesante accesorii pe care le-am vazut in ultima vreme. Vorbim despre un accesoriu care odata atasat unui terminal iPhone 4 permite inregistrarea de clipuri video panoramice(la 360 de grade). GoPano Micro este format dint-un obiectiv panoramic pentru iPhone 4 care se conecteaza la camera din spate a terminalului si datorita formei sale unice permite filmarea la un unghi de 360 de grade. Accesoriul vine si cu o aplicatie speciala care atunci pornim filmarea va inregistra tot ce se intampla in jurul nostru iar la redarea clipului vom avea posibilitatea de a alege unghiul din care dorim sa vedem imaginile.

The GoPano micro is a lens for the iPhone 4 to make 360º panoramic videos! Just snap the lens to your iPhone 4 and press record to make cool interactive 360º videos. Use it to record all the action of your favorite sport, record your next meeting in 360º or just as a fun toy for the summer.

The GoPano micro will record everything around you simultaneously. You can go back to the recorded video and choose to view any perspective, any angle at any point in time (pan & zoom in/out). The GoPano app allows you to upload your 360º video onto our web platform and share 360º videos with your friends. You can watch 360º videos uploaded by others in the app or on the web site.

In spatele proiectului sta detinatorul site-ului http://www.eyesee360.com/ care de peste 10 ani de zile vinde solutii de inregistrare “panoramica” in SUA. Prototipul este foarte interesant si extrem de util avand in vedere ca pentru iPhone nu exista nici un accesoriu care sa ne permita sa filmam tot ce se intampla in jurul nostru si care sa ne permita sa vizualizam clipul video rezultat din orice perspectiva dorim. GoPano Micro a fost inregistrat pe KickStarter pentru finantare si in doar cateva zile a fost stransa un sfert din suma necesara pentru inceperea productiei deci mai mult ca sigur il vom vedea disponibil in magazine in curand.