Vizioneaza TV live gratuit de pe un iPhone sau o tableta iPad

Sunt sigur ca exista printre voi multe persoane interesate de site-uri unde pot viziona live stream-uri live pentru posturile TV din Romania. Pentru iDevices exista de la Orange o aplicatie numita TV Live de la Orange care ne permite sa vizionam un numar limitat de posturi TV de le terminalul nostru insa streaming-ul poate fi facut doar de pe o conexiune Orange. Pentru restul celor care nu au Orange sau nu au indeajuns de mult trafic pentru a face streaming, exista un nou site lansat de Dolce TV pe care putem vizualiza stream-ul live a catorva posturi de televiziune din Romania.

Accesand acest site veti descoperi o lista cu thumbnail-uri pentru fiecare post TV disponibil, thumbnail-uri care sunt actualizate in timp real cu imagini din stream-ul TV. Dolce ne da totodata posibilitatea si de a alege daca dorim sa vedem transmisiunea in format HD sau in format SD, ramanand ca noi sa alegem calitatea in functie de conexiune. De pe o conexiune Wi-Fi am putut viziona orice post fara nici un fel de probleme insa de pe o conexiune Digi am reusit sa vad posturile doar in format SD si cu intreruperi. Vreo 3 minute de streaming au consumat in jur de 8 MB de trafic, deci monitorizati-va cu atentie consumul.

Site-ul e inca in versiune beta insa probabil in viitorul apropiat cei de la Dolce il vor imbunatati si vor adauga posturi noi. Pana atunci va recomand sa il incercati, merita.

Thanks to Sorin.