Prima Pagina Apple Sony produce senzori de imagine de cea mai buna calitate pentru Apple....

Sony produce senzori de imagine de cea mai buna calitate pentru Apple. iPhone 5 cu camera de 8 megapixeli?

Aseara Walt Mossberg i-a luat un interviu CEO-ului Sony. Sir Howard Singer, in care s-au discutat diverse aspecte despre modul in care s-a dezvoltat Sony de-a lungul anilor dar si felul in care s-a dezvoltat relatia dintre Apple si Sony de cat iPhone-ul exista pe piata. Spre surprinderea tuturor, CEO-ul Sony a declarat ca Apple cumpara de la Sony senzorii de imagine pentru terminalele iPhone insa in momentul de fata Omnivision livreaza senzorii de imagine pentru iPhone 3GS/4. Sir Howard Singer a declarat ca fabrica in care sunt produsi cei mai buni senzori de imagine, care trebuie livrati catre Apple, a fost afectata de tsunami-ul de saptamana trecuta iar livrarile catre companie se vor face cu intarziere.

Stringer just said that their camera image sensor facility in Sendai was affected by the tsunami. Getting image sensors to Apple will be delayed.

Early on, he raised the irony of Sony supplying camera components for Apple devices. It “always puzzles me,” he said. “Why would I make Apple the best camera?”

It is unclear what devices he was talking about as Sony isn’t known to supply key camera components, known as image sensors, to Apple; A Sony spokeswoman declined to comment and an Apple spokesperson couldn’t be reached for comment.

Avand in vedere ca Sony nu este furnizor de componente pentru actualele modele ale iDevice-urilor si produce, cei mai buni senzori de imagine pentru Apple(si nu vorbim de camere de 5 megapixeli) atunci e foarte posibil ca acesti senzori de imagine sa fie pentru iPhone 5 si sa vorbim despre o camera de 8 megapixeli pentru acest terminal. Nu ar avea sens ca Apple sa schimbe furnizorii pentru acelasi model de camera si la Sony “cei mai buni senzori de imagine” nu au doar 5 megapixeli deci se presupune ca vorbim despre o camera de 8 megapixeli. Stim sigur ca Sony va produce aceste camere si speram sa fie de 8 megapixeli si cu capacitate de a filma HD in format 1080p.

 • Share it please!

 • Da, cum a ajuns acum dual-core in smartphoane, Full HD video recording e destul de relevant si fluid… Mi se pare mie sau de anul acesta, in sfarsit hardware-ul a ajuns din urma necesitatile software-ului?! care pana acum tot avea lag-uri. iPad 2 practic e sooper speed, ca si majoritatea device-urilor cu Tegra 2.

 • iPad 2 are foarte multa putere sub capota, aseara am jucat Trainz pe ea si mergea destul de bine.

 • Sa intelegem atunci ca shit-urile de camere
  de pe ipad 2 sant facute pe vapor?
  Facand un test m-am simtit mai tanar,
  Cam cu 4 ani :)))))

 • Alea de pe iPad 2 da, probabil sunt facute pe vapor la cat de slabe sunt.