Video: Sn0wbreeze 2.4 beta 1 face untethered jailbreak pe iOS 4.3.1 pentru iPhone 3GS cu bootrom vechi

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3VNGcw0_hD4[/youtube]

Am spus acum cateva saptamani ca iPhone 3GS cu bootrom vechi are untethered jailbreak pe iOS 4.3.1 insa iata si dovada acestui lucru. Clipul a fost facut de mine aseara pe 3GS-ul meu si dupa cum vedeti terminalul porneste singur fara nici o problema dupa ce i-am instalat un custom ipsw facut dupa acest tutorial. Daca aveti un terminal cu bootrom vechi atunci puteti face update linistiti la iOS 4.3.1 pentru ca veti avea untethered jailbreak. Orice iPhone 3GS cumparat inainte de octombrie 2009 are bootrom vechi insa cele achizitionate dupa aceasta data au 100% sigur bootrom nou.

Clipul video a fost editat de mine la minutul 1:35 pentru ca aparea serialul terminalului.

16 COMENTARII

  1. Daca fac update la 4.3.1 nu se schimba si basebandul? Eu am iphome 3g bootrom vechi si ni momentul de fata am 4.1 cu 5.14.02. E blocat in retea oricum dar ma gandesc ca poate apare vreo solutie de decodare. Mai este vreo sansa pentru mine sa-l decodez? Stau cu el in dulsp de prin octombrie sau septembrie. Multumesc pentru tot ce faci pentru noi!

  2. Multumesc tare mult pentru efortul depus. Mai citisem acel articol. Vad ca singura varianta pentru mine e sa pun baseband de ipad dar mie teama ca o sa raman cu el asa permanent. Ce zici oare daca asi incerca ce sanse mai am dupa aia, o sa raman tot timpul cu el asa? Sau ppate cu timpul o sa scoata baietii ceva pentru noi? Ce zici se merita? Multumesc tare tare mult si sanatate!

  3. Speram ca poate o sa iasa solutie de baseband downgrade dar ai dreptate nu avem de unde sti. Sanatate multa si toate cele bune.!

  4. Buna tuturor,

    Cred ca am mai scris pe undeva dar repet aici: JB-ul pe 3GS cu bootrom vechi, cu solutia snowbreeze face din terminal unul foarte laggy (Vs. 4.3.1 oficial).

    Mai mult, in Cydia, sunt probleme de afisare ale ferestrelor de dialog (caseta de dialog apare jumtatate in afara ecranului vizibil.

    Zaone, tine cumva de faptul ca e facut de snowbreeze, sau solutia redsnow se bazeaza pe aceleasi exploit-uri?

  5. Zaone, n-am vazut in video ce BB aveai.

    Zici ca prin expert mode imi pastreaza bb-ul ( 3gs cu 05.11.07)? ca apoi sa pun ultrasnow?

  6. Multumesc.
    Am tot citit de mai bine de 2-3 luni si tare mi-e frica sa-i fac upgrade mai ales ca nu am shsh salvat pt vreo versiune deblocabila.
    Daca faceam doar upgrade si imi tinea bb, dar nu aveam unlock … pai degeaba faceam

    Acu insa am sa trec la fapte 🙂

  7. Simple mode face un custom ipsw simplu, expert iti da voie sa il customizezi si primul mod nu face jailbreak dar toate pastreaza baseband-ul, scrie si in sn0wbreeze asta.