ultrasn0w nu functioneaza cu iOS 4.3.1 inca

Inaintea lansarii solutiei de untethered jailbreak pentru iOS 4.3.1 MuscleNerd a avertizat utilizatorii sa nu faca update daca au nevoie de unlock deoarece ultrasn0w nu este inca, compatibil cu iOS 4.3.1. Dev Team nu a avut timp sa faca aceasta compatibilitate insa in sn0wbreeze exista deja o versiune a sn0wbreeze care functioneaza cu iOS 4.3.1 deci daca aveti deja tethered jailbreak pe iOS 4.3.1 si instalat ultrasn0w din sn0wbreeze atunci aceasta avertizare nu vi se aplica. Daca aveti o versiune veche a iOS si aveti nevoie de ultrasn0w atunci nu faceti inca update la iOS 4.3.1 deoarece nu aveti cum instala o versiune a ultrasn0w compatibila cu iOS 4.3.1.

Noua versiune a ultrasn0w va aduce DOAR compatibilitate cu iOS 4.3.1 si nimic mai mult.

7 COMENTARII

  1. ih8sn0w confirmase ca ultrasn0w functioneaza cu noua versiune de snowbreeze care face tethered jb pentru 4.3.1.

    Daca ultrasn0w a fost compatibil prin snowbreeze cu 4.3, de ce n-ar fi si cu 4.3.1 ?

  2. off si imi cer scuze pt asta… as avea nevoie de un sfat… sunt utilizator orange si voi continua cu orange pana in toamna sau poate mai mult… am un iphone 4 blocat in reteaua orange uk cu baseband decodabil care este decodat acum cu ultrasn0w… se merita sa l dau la schimb pe unul codat orange ro cu baseband nedecodabil? ar trebui sa mai cer vre o diferenta sau sa ofer eu o diferenta?

  3. adica ce vrea sa zica ca va exsista si un nou ultrasn0w care va debloca tel doar cu versiunea 4.3.1. cu BB pastrat sau nu inteleg exact ce vrea sa zica ??