Prima Pagina Cydia Cydia – o platforma de advertising pentru marile companii

Cydia – o platforma de advertising pentru marile companii

Cydia este cel mai mare magazin undeground de aplicatii/tweak-uri/teme/iconite din lume. Zilnic in jur de 1.5 milioane de posesori de iDevices acceseaza Cydia pentru a instala unele dintre miile de packete disponibile in cele cateva sute de repo-uri existente. Popularitatea Cydia a crescut direct proportional cu popularitatea jailbreaking-ului dar si a iDevice-urilor iar unele companii se gandesc deja sa investeasca in campanii publicitare rulate prin repo-urile din Cydia. Imaginea de mai sus a fost special facuta de Toyota pentru a promova o masina, tema se numeste Scion 2011 si este disponibila in repo-ul ModMyi unde ruleaza si campania celor de la Toyota.

Aproape 15 milioane de iDevice-uri sunt jailbroken in ziua de astazi iar pentru o companie precum Toyota o campanie publicitara adresata unui numar select de utilizatori cu bani reprezinta o oportunitate ce merita incercata. Acesta este doar inceputul pentru ca in viitor si alte companii vor renunta la a cheltui zeci/sute de mii de dolari pe aplicatii sau campanii prin iAds cand pot rula campanii asemanatoare prin Cydia Store sau pe alte site-uri dar pe mai putini bani.

  • B06DAN

    poate finanteaza toyota pe cei de la devteam pentru a scoate un unlock pt i4

  • gxg

    Salut .Revin pe o tema lansata in comentariile unui topic mai vechi pe care din pacate nu il mai gasesc. Era vorba despre ponderea posesorilor de iDevice-uri cu jailbreak . Conform Saurik (inteleg ca e o autoritate in materie) “Here we are, almost a year after the official statement, and the community is as big as ever. Saurik, the mastermind behind Cydia, estimates that there are between 10-15 million jailbroken devices in the wild.”. Din cate se spunea inteleg ca ar exista cca 100 milioane de utilizatori ceea ce ar insemna 10~15% . atasez si link-ul catre articol:

  • Chiar ieri am scris despre asta, un simplu search sau o deschiderea a paginii 2 de articole ar fi rezolvat 🙂