Prima Pagina Apple iOS 4.3.1 creeaza probleme cu supraincalzirea terminalelor iPhone

iOS 4.3.1 creeaza probleme cu supraincalzirea terminalelor iPhone

Pe forumurile de discutii ale Apple au inceput sa apara din ce in ce mai multe persoane care raporteaza probleme  cu supra incalzirea terminalelor dupa instalarea iOS 4.3/4.3.1. Aparent dispozitivele se incalzesc voarte tare, pe ecran apare celebrul mesaj care atentioneaza utilizatorul ca ar fi cazul sa inchida telefonul pentru a ii permite sa se “racoreasca” si intregul sistem se blocheaza. Nu e prima oara cand se intampla asemenea lucruri cu iOS-ul celor de la Apple, am patit si eu ceva asemanator pe 4.3 cu aplicatia Camera care imi spunea ca terminalul este supraincalzit desi structura exterioara era rece.

Cred ca Apple a schimbat niste linii de cod undeva pe la partea de software care analizeaza informatiile trimise de senzorii interni altfel nu imi explic de ce si in iOS 4.3.1 se intampla lucruri asemanatoare. Probabil foarte putini dintre voi au experimentat asa ceva insa daca vi se intampla stiti ca e o problema a iOS.

 • Mowgly

  Un coleg al meu a patit asa pe iPhone 4 cu iOS 4.1 + JB.

 • andreybej

  Deocamdată nu am avut nicio problemă de când am pus 4.3.1. În schimb știe cineva dacă mai funcționează iad killer pe ios 4.3.1 ? Că la mine nu-și mai face treaba de mult timp! Știe cineva o altă soluție?

 • Valentin

  Am patit si eu asa cand aveam 4.2.1 parca ….si asta de vreo 5-6 ori intr-un interval de vreo doua zile, dupa care a disparut de la sine fara sa fac ceva.

 • Val

  Am pait doar o sigura data cand aveam 4.2.1, am avut 38 de apeluri nepreluate in mai putin de 1 ora! :))

 • Cosmin.E

  La mine inca nu s-a manifestat aceasta problema, in schimb imi scade foarte mult autonomia bateriei de cand am trecut la 4.3.1, chiar daca ei sustineau ca au rezolvat aceasta problema

 • iOS 4.3.1 nu mi-a adus decat belele. IPhone-ul 3GS se descarca vazand cu ochii. Nu am solutie de internet pe el si totusi nu mai tine mai mult de o zi (12h). Pana la aceasta versiune nu am avut probleme.
  iPad-ul nu-l vad a fi afectat.

 • Aldomoro

  La mine se incalzeste la jocuri , am 4.3.1

 • catacraciun

  Am un iPhone 4 4.3.1, inainte am avut 4.2.1. In legatura cu bateria, pot spune ca am simtit chiar o imbunatatire a autonomiei… niciodata n-am avut 6 ore de utilizare si 24 ore de stand by, si inca mai am 20% din baterie… Referitor la subiect, nu mi s-a manifestat…. inca 🙂

 • catacraciun

  @Aldomoro: este normal…. totusi este un procesor care lucreaza cand te joci. Am avut inainte un xperia x1; avand spatele de aluminiu, se incalzea foarte tare…. nu era deloc confortabil sa-l tin in mana 🙂 pana acum , iphone 4 nu mi s-a incalzit nici macar pe jumate cat se incalzea xperia x1.

 • B06DAN

  Deci per ansamblu 4.3.1 e mai bun decat 4.2.1??

 • catacraciun

  @B06DAN: parerea mea este ca da, per ansamblu, 4.3.1 este mai bun decat 4.2.1.

 • GEXU

  eu detin un iphone 4 si va pot spune ca nu are nici o legatura 4.3.1, cu aceasta problema. eu am patit acest lucru doar o singura data imediat dupa ce l-am deschis de nou.nu mai stiu ce varianta de sw avea atunci.oricum inferioara 4.3.1.nu are jb.