iOS 4.3.1 o zi mai tarziu

A trecut deja mai bine de o zi de cand solutia de untethered jailbreak pentru iOS 4.3.1 este disponibila pe internet si probabil multi dintre voi s-au grabit sa faca update la ultima versiune a iOS. Am reusit si eu sa fac ieri, am intampinat cateva dificultati insa in final am facut jailbreak-ul, am instalat toate cele necesare si m-am jucat putin cu terminalul sa vad cum sta treaba. Pana acum totul e ok, sistemul se misca mai bine decat pe iOS 4.2.1 pe iPhone 4 si nici 3GS-ul nu face mofturi desi are un custom facut cu sn0wbreeze 2.4. Momentan n-am intalnit nici un fel de probleme cu functiile terminalului, Wi-Fi-ul merge fara probleme dar nu m-am plimbat pe la hotspot-urile din oras inca.

Unele persoane au realizat ca butonul silent vibreaza invers dupa jailbreak, altii au probleme cu afisarea barelor de semnal insa per total lumea pare a fi multumita de noua solutie de jailbreak. In afara problemelor de implementare a exploit-ului in sine totul functioneaza bine pana acum.

Voi ce probleme ati avut cu iOS 4.3.1?

UPDATE: Problema cu inversarea butonului silent afecteaza pe mai toata lumea. In loc sa vibreze cand comutati pe silent, butonul vibreaza cand comutati pe modul audio.