iPhone 5 lansat la sfarsitul lunii iunie

Saptamana trecuta apareau informatii care plasau lansarea iPhone 5 pentru toamna anului 2011 sau inceputul anului 2012. Se aduceau in discutie diverse probleme cu stocurile de componente din Japonia si faptul ca versiunea alba a iPhone 4 va fi lansata undeva in cursul acestei veri. Ei bine iata ca astazi un site din Coreea de Sud confirma faptul ca iPhone 5 va fi lansat in ultima saptamana a lunii iunie. Acel site sustine ca iPhone 5 nu va fi prezentat la WWDC ci intr-o conferinta separata ce va avea loc mai tarziu si va fi tinuta de Steve Jobs. Informatia privind lansarea in una iunie vine de la operatorul SK Telecom care va fi printre primii ce vor comercializa terminalul.

iPhone 5, the next model of iPhone 4, will be released on the coming 4th week of June. In the midst of the iPhone 5 postponement rumors, Apple has confirmed that iPhone 5 will be released as planned and it will be released simultaneously in Korea through SK Telecom and KT.

Eu v-am spus inca de saptamana trecuta ca iPhone 5 va fi lansat in vara acestui an asa cum s-a intamplat de atatia ani incoace. iPad 2 a fost lansata mai devreme decat anul trecut deci nu vad de ce iPhone 5 va fi amanat pentru anul 2012. E destul de clar ca versiunea alba a iPhone 4 nu va mai vedea lumina zilei pana la lansarea iPhone 5 deci e bine sa va luati gandul de la ea. iPhone 5 va fi prezentat la WWDC si nu intr-o conferinta separata pentru ca nu are sens ca Apple sa mai tina o conferinta in iunie daca are WWDC planificat pentru inceputul lunii. iPhone 4 a fost lansat la in a doua parte a lunii iunie anul trecut si anul acesta lucrurile ar putea sta, cel mai probabil, la fel.