Prima Pagina Apple iPhone 5 lansat la sfarsitul lunii iunie

iPhone 5 lansat la sfarsitul lunii iunie

Saptamana trecuta apareau informatii care plasau lansarea iPhone 5 pentru toamna anului 2011 sau inceputul anului 2012. Se aduceau in discutie diverse probleme cu stocurile de componente din Japonia si faptul ca versiunea alba a iPhone 4 va fi lansata undeva in cursul acestei veri. Ei bine iata ca astazi un site din Coreea de Sud confirma faptul ca iPhone 5 va fi lansat in ultima saptamana a lunii iunie. Acel site sustine ca iPhone 5 nu va fi prezentat la WWDC ci intr-o conferinta separata ce va avea loc mai tarziu si va fi tinuta de Steve Jobs. Informatia privind lansarea in una iunie vine de la operatorul SK Telecom care va fi printre primii ce vor comercializa terminalul.

iPhone 5, the next model of iPhone 4, will be released on the coming 4th week of June. In the midst of the iPhone 5 postponement rumors, Apple has confirmed that iPhone 5 will be released as planned and it will be released simultaneously in Korea through SK Telecom and KT.

Eu v-am spus inca de saptamana trecuta ca iPhone 5 va fi lansat in vara acestui an asa cum s-a intamplat de atatia ani incoace. iPad 2 a fost lansata mai devreme decat anul trecut deci nu vad de ce iPhone 5 va fi amanat pentru anul 2012. E destul de clar ca versiunea alba a iPhone 4 nu va mai vedea lumina zilei pana la lansarea iPhone 5 deci e bine sa va luati gandul de la ea. iPhone 5 va fi prezentat la WWDC si nu intr-o conferinta separata pentru ca nu are sens ca Apple sa mai tina o conferinta in iunie daca are WWDC planificat pentru inceputul lunii. iPhone 4 a fost lansat la in a doua parte a lunii iunie anul trecut si anul acesta lucrurile ar putea sta, cel mai probabil, la fel.

 • danpuf

  nu putem tine pasu cu astia de la apple noi romanii nacajiti , luam un terminal codat cai mai ieftin si ei ca sa rada de noi scot altu si mai tare.. dai drequ

 • Tigris Regalis

  Hmm, dar furnizorii de componente încă nu dau semne că ar pregăti loturi pentru un nou iPhone, nici producătorii de accesorii nu se întrec să vină cu carcase și alte cele pentru un nou telefon, deci avem o situație diferită anul acesta, care poate conduce la concluzia că noul iPhone, chiar dacă va fi prezentat în iunie, va fi disponibil abia mai târziu.

  Poate Apple dorește să prevină situația de anul trecut – caruselul zvonurilor, furtul de prototipuri, etc. – și nu anunță specificațiile noului model pentru producătorii de accesorii, nici nu demarează producția acestuia înainte de a-l prezenta cu show-ul de rigoare. Apple iubește să facă surprize!

 • Da, e posibil sa nu dea nimic producatorilor de accesorii, da e posibil sa fi amanat comenzile, dar stai linistit ca iPhone 5 va iesi in vara. Ei ar pierde enorma de mult daca amana lansarea pentru sezonul friguros. Nu mai merge nimeni la cozi, se duce de rapa toata situatia financiara, etc.

 • Tigris Regalis

  Păi n-a zis nimeni că îl vor lansa în decembrie, indiciile converg spre septembrie, poate octombrie 2011 – Q4 2011 sau Q1 2012 ar fi undeva pe-acolo, deoarece anul financiar începe la Apple la sfârșitul lunii septembrie. Încă va fi suficient de cald pentru camping la cozi.

  Iar iPhone 4 încă se vinde foarte bine, iar lansarea modelului alb, confirmată de mai multe ori, inclusiv de la vârf (astfel încât nu îi văd să mai poată da înapoi), va conduce la un nou vârf al cererii pentru iPhone 4. Concurența încă nu a prezentat alternative credibile, deci nu văd nicio problemă să prelungească vânzările de iPhone 4 până în septembrie.

  Poate noul iPhone va avea noul MobileMe în comun cu noul iPod Touch, care e lansat în mod regulat în septembrie, și Apple vrea să cupleze cele 3 anunțuri – noul MobileMe (cu Music Locker), noul iPod Touch (care face sync cu Music Locker) și – one more thing – noul iPhone (care face și el sync OTA prin noul MobileMe)?

 • Ce iPhone 4 alb ma? Steve Jobs l-a confirmat de vreo 2 ori anul trecut si iata ca nu il vad nicaieri pe piata. Eu raman ferm convins ca in iunie vom avea iPhone 5 pe piata cu foarte multe noutati. Merg pe ideea ta de precautie privind leak-urile si zvonuri lansate la comanda. Apple vrea ca lumea sa nu astepte iPhone 5 ca sa cumpere iPhone 4 pana in ultima secunda.

 • Tigris Regalis

  iPhone 4 alb a fost confirmat de Steve Jobs, dar și Phil Schiller anul acesta, deci nu cred că este un anunț neserios.

  Iar având în vedere noul centru de date din Carolina de Nord, retragerea vechii oferte de MobileMe, zvonurile cu Music Locker și prelungirea vânzării de iPhone 4 ca urmare a lansării târzii a modelului alb, sunt aproape sigur că WWDC 2011 va fi doar despre software, iar noul iPhone va fi lansat odată cu noile iPod-uri în septembrie, la tradiționalul “Music Event” organizat anual de Apple în septembrie. Diferențierea noului iPhone față de concurență va fi de data asta noul MobileMe, iar concurenții – în special producătorii asiatici de hardware (“copycats”) – care nu dispun de infrastructura de date pe care și-a construit-o Apple în Carolina de Nord, nu vor putea egala oferta noului iPhone. Toate indiciile converg în această direcție.

 • Tomi

  “decat” se foloseste doar in propozitii negative. Keep that in mind !

 • Steve Jobs

  Jobs, un geniu, un carismatic, … un drogat un bețiv . Lăcomia lui Jobs de aici i se trage( Raportul calitate/preț Apple lasă de dorit) !

 • Steve Jobs

  …. adică i se trage de la droguri și alcool care pe lângă faptul că îi dau inspirație, îi dau lăcomie și perspective :)))

 • Tigris Regalis

  @ Impostorul autointitulat “Steve Jobs”: Abuzul de anumite substanțe se face simțit mai ales la tine, când debitezi mizeriile de mai sus. Poate când îți revii din starea psihedelică, vei fi în stare să-ți regăsești adevăratul Eu și să postezi și la subiect.

 • Pingback: Apple, iPhone 5 si lansarea din iunie()