Prima Pagina aplicatii Cum sa modifici aplicatia Celeste pentru a functiona pe iOS 4.3.1

Cum sa modifici aplicatia Celeste pentru a functiona pe iOS 4.3.1

9

V-am spus aseara ca aplicatia Celeste nu este in momentul de fata compatibila cu iOS 4.3.1 datorita unor probleme ale plugin-ului Action Menu. Desigur ca situatia nu avea sa ramana asa insa rezolvarea nu avea sa vina de la dezvoltatorul Action Menu ci de la comunitatea iPhone care a gasit o metoda de a face totul sa mearga. Acest tutorial se bazeaza pe o versiune beta a Action Menu care trebuie instalata. Iata ce trebuie sa faceti.

  1. Descarcati Action Menu de aici si Celeste de aici insa daca nu ati cumparat aplicatia nu descarcati fisierul pentru ca nu functioneaza fara licenta. Instalat BTStack Keyboard din Cydia deoarece are toate dependintele necesare trimiterii fisierelor prin BlueTooth.
  2. Copiati cele 2 fisiere in terminalul vostru in locatia var/mobile/, sau in orice alta locatie daca stiti sa navigati catre ea din consola.
  3. Aveti nevoie de MobileTerminal din Cydia sau de o conexiune prin consola la terminalul vostru. Indiferent cum va conectati la terminal, userul de logare este root si parola alpine.
  4. Acum rulati comanda : dpkg -i –ignore-depends=firmware actionmenu_1.1.1_iphoneos-arm.deb pentru a instala Action Menu. Dupa instalare dati un respring dispozitivului. Daca nu aveti nici un tweak care sa faca asta atunci dati un reset.
  5. Dupa ce reveniti conectati-va din nou la terminal folosind consola sau ce vreti voi si rulati urmatoarea comanda : dpkg -i –ignore-depends=firmware celeste.deb . Dupa instalare dati un respring dispozitivului. Daca nu aveti nici un tweak care sa faca asta atunci dati un reset.

Daca urmati toti pasii corect atunci ar trebui sa aveti Celeste instalata si functionand normal. Aveti grija sa scrieti comenzile exact asa cum le vedeti, cu aceeasi spatiere si aceleasi linii intre cuvinte.

 

9 COMENTARII

  1. Zi`mi si mie unde unde ai tras tu concluzia ca eu vorbeam de 4.1? Chiar sunt curios sa aflu cum faceti extrapolarile astea.

  2. N-am facut nicio extrapolare. Te-am intrebat daca “ar merge”. Am citit liniile de comenzi si nu apare nimic care sa faca referire in vreun fel la 4.3.1 si m-am gandit ca POATE ar merge si pe 4.1. E vreo problema?

  3. Da, am scris ca e pentru 4.3.1 deci merge doar pe 4.3.1, daca mergea si pe alte versiuni mai vechi scriam si asta ca doar n-am nici un interes sa nu va spun.

  4. Nu inteleg de ce te enervezi, atata timp cat esenta liniilor de mai sus este ignorarea firmware-ului, asta daca te pricepi sa citesti acele linii.

COMENTEAZA!

Please enter your comment!
Please enter your name here