iPod Touch 5G cu buton Home capacitiv

Au aparut astazi pe internet cateva imagini in care se presupune ca ar fi noul iPod Touch 5G pe care Apple ar trebui sa il lanseze in toamna acestui an. In mare dispozitivul seamana cu cel din generatia actuala, asta desigur daca nu luam in seama introducerea unui buton capacitiv in locul clasicului buton fizic. Se zvonea ca Apple ar intentiona sa renunte la butoanele Home pentru iDevice-uri insa aceasta aborda mi se pare cu totul neobisnuita. Multa lume se plange de probleme cu folosirea butonului Home si din fericire la iPad 2 butonul functioneaza fara absolut nici o problema dar ceea ce vedem aici e destul de ciudat. Mai mult decat atat, dispozitivul pare a avea memorie interna de 128GB, dubla fata de cel mai “potent” iPod Touch 4G.

Ce parere aveti, vom asista la “moartea” clasicului butom Home sau e doar un prototip care nu va vedea vreodata lumina zilei?

17 COMENTARII

  1. Da, ar fii chiar tare sa scoata butonu home si sa faca unul capacitiv , asa cum e la telefoanele cu android, mi se pare mult mai ok, pentru ca mai ales cu multitasking e folosit si mai mult si se poate strica, asa cu unul capacitiv nu ar mai avea ce sa se strice.

  2. ce dreq ma nu vedeti si voi ca e un fake facut in photoshop? uitati-va bine pe langa buton … a scos delimitarea aia a butonului cu un replace … uitati-va atent … iar pe spate … cu umpic de talent poti sa scrii si 300 Tb 😉 … Long Live Photoshop si … sa stiti si voi ca toate uratele sunt frumoase daca au magicul Photoshop instalat in calculator :))

  3. Asa cum s-a intimplat cu mighty mouse iau dispărut toate butoanele asa o sa fie si pe iPhone
    Galaxy S are doua butoane capacitive deja