Prima Pagina accesorii Apple dezvolta adaptoare pentru iDevice-uri ce vor functiona cu tehnologia Thunderbolt

Apple dezvolta adaptoare pentru iDevice-uri ce vor functiona cu tehnologia Thunderbolt

1

Un nou brevet de inventie descoperit de cei de la Patently Apple releva faptul ca Apple lucreaza la un nou adaptor care ne va permite sa folosim un iDevice cu un Mac ce are inclusa tehnologia USB 3.0, are port DisplayPot si chiar Thunderbolt? Conectorul de 30 de pini a terminalului iPhone permite conectarea oricarui gen de accesoriu special facut pentru iDevices insa pentru a face conectarea la un port usb normal sau pentru a conecta un dispozitiv prin tehnologia USB e nevoie de un adaptor. Apple doreste sa construiasca un astfel de adaptor compatibil cu tehnologiile 2.0 si 3.0 dar si cu DisplayPort care are aceeasi forma precum Thunderbolt. Apple a preferat sa faca porturile DisplayPort si Thunderbolt de aceleasi dimensiuni probabil pentru a permite o mai usoara dezvoltare a accesoriilor pentru ele.

Apple has been granted a powerful patent that packs quite the wallop. Somehow they snuck a secret patent application through the system for an all-new high speed connector that will combine at least USB 3.0 and DisplayPort. Although the patent illustrates an iPod as being one of the first to adopt this, the patent clarifies that it’s for all future Mac hardware as well.

Cand va vedea acest adaptor lumina zilei e greu de spus, cert este ca Apple lucreaza la el si ar fi extrem de binevenit.