Prima Pagina Apple Apple Store Online inchis temporar, versiunea alba a iPhone 4 scoasa din...

Apple Store Online inchis temporar, versiunea alba a iPhone 4 scoasa din baza de date?

De mai bine de o ora magazinele online ale companiei Apple din intreaga lume au fost inchise iar cei de la 9to5Mac au primit o informatie care indica faptul ca inginerii Apple ar fi scos din baza de date a magazinului informatiile referitoare la versiunea alba a terminalelor iPhone. Mai exact vorbim de numarul de identificare SKU care a fost scos si exista 2 posibilitati : fie va fi introdus altul nou si terminalele iPhone 4 albe vor fi in sfarsit lansate; fie a fost scos de tot si acele terminale nu vor mai fi disponibile pana la lansarea iPhone 5. Phil Schiller, unul dintre vice-presedintii Apple, a confirmat acum o luna ca versiunea alba a iPhone 4 va fi disponibila in aceasta primavara deci e posibil ca Apple sa il lanseze in curand.

Lansarea versiunii albe a iPhone 4 a fost amanata de cateva ori datorita unor probleme legate de colorarea dispozitivului insa daca iPad 2 alba este pe piata atunci si versiunea alba pentru iPhone va urma curand.

UPDATE: Magazinele sunt online, iPhone 4 alb e de negasit.

 • Tigris Regalis

  Mai mult ca sigur că vor lansa versiunea albă, nu neapărat azi, dar cu siguranță în curând, altfel nu am fi avut confirmarea de la Phil Schiller.

 • Steve Jobs de cate ori a confirmat lansarea aia?

 • Mostwnted

  Dar se poate achizitiona un kit de pe net si sa-l faci alb daca chiar vrei alb … dar asta mai presupune vreo 150 euro in plus sau ceva de genu

 • Tigris Regalis

  @zaone: Tocmai de aceea e indubitabil că modelul alb va fi lansat, a fost confirmat de mai multe ori și cum au găsit vopseaua potrivită, au pregătit lansarea, nu e nicio îndoială.

 • Right. Poate dupa iPhone 4.

 • Tigris Regalis

  @Mostwnted: E o soluție improvizată, care costă mai mult și mai și conduce la pierderea garanției. Și oare kit-ul are rezolvată problema cu fotografiile spălăcite din cauza culorii alb? Mă îndoiesc.

 • Tigris Regalis

  @zaone: Right, va fi iPhone 4 alb, cum spui tu, și iPhone 5 va fi probabil de la început oferit în alb și negru – sau poate doar în argintiu, cum s-a mai zvonit?

 • Argintiu ? :))) Come on, va fi iPhone 5 alb si negru si iPhone 4 probabil alb si negru in versiune de 8GB.