Cum sa activezi video mirroring pe iPhone 4

V-am spus acum cateva zile cum puteti activa functia video mirroring pe o tableta iPad cu ajutorul unei modificari facute intr-un fisier al sistemului iOS. Default din iOS 4.3/4.3.1 acest video mirroring nu este activat nici pe iPad nici pe iPhone 4 sau iPod Touch 4G care sunt compatibile cu adaptorul HDMI lansat de Apple acum aproape o luna. Ieri am primit si eu unul si desigur ca pe iPhone 4 nu functiona sub nici o forma deci a trebuit sa recurg la metoda de mai jos pentru a face activarea. Metoda este identica precum in cazul tabletei iPad, singura diferenta constand in faptul ca se editeaza fisierul N90AP.plist. Editarea fisierului trebuie facuta de pe un Mac folosidn Proprety List editor altfel functia nu va fi activata.

  1. Instalati iOS 4.3 pe iPhone si faceti jailbreak, aveti tutoriale aici.
  2. Conectati-va in file system-ul din iOS cu ifunbox, WinSCP, Cyberduck, etc si navigati catre system/library/coreservices/springboard.app;
  3. Copiati in calculator fisierul N90AP.plist;
  4. Folosind un editor text pentru fisiere .plist(recomand un Mac cu text editor-ul default) adaugati linia de cod display-mirroring cu tipul boolean si setati-i valoarea YES. Faceti asta in categoria capabilities.
  5. Puneti fisierul modificat in acelasi folder de unde l-ati descarcat si resetati terminalul. Cand reveniti ar trebui sa puteti face video mirroring.

16 COMENTARII

  1. zaone, poti te rog sa incerci si pe 3gs adaptorul hdmi si cu tweak-ul de mai sus (adaptat pt 3gs daca o fi posibil) ?
    Sau nu merge sub nici o forma adaptorul hdmi pe 3gs ?!?

  2. poate nu se vede ce am scris… 🙂
    zaone, poti te rog sa incerci si pe 3gs adaptorul hdmi si cu tweak-ul de mai sus (adaptat pt 3gs daca o fi posibil) ?
    Sau nu merge sub nici o forma adaptorul hdmi pe 3gs ?!?

  3. Aha, merci… cam aiurea ca nu merge. Ma batea gandul sa cumpar asa ceva, mai ales ca e compatibil si cu viitoarele idevice-uri, asa… mai asteptam :(.

  4. Salut zaone am un 4s ios 6 6.0.1 am facut si jalibreak si tot nu imi merge tv out m-am uitat aici si pe tel si e normal ca aici. Care e problema este ca cind pun cablul vga imi dispare volumul de pe tel imaginea ramane tot pe telefon iar la tv nu apare nimic. Am 2 tv la unul am doar sonor deci nu imi da imaginea pe tv. Si nici bluetooth nu imi merge la casca am o casca nokia inainte cind aveam 5.1.1 imi mergea si la 6 a mers. Am instalat odata un broser din appstore si de atunci nu a mai mers nici tv out. Cabul e bun mai am un 4 s dar e ios5 5.1.1 la asta merge bine. Daca poti sa ma ajuti cu un sfat multumesc. Cu restore nu merge am incercat si tot la fel face poate trebuie editat vreun fisier la usb sincronizare ceva poate ai un pic de cunostinta ms.