HP pregateste un smartphone fara tastatura fizica ce ruleaza webOS

Smartphone-urile facute de Palm au fost foarte importante la vremea lor, concurand din aproape toate punctele de vedere cu iPhone 2G. Din pacate Palm nu a reusit sa tina pasul cu Apple si compania a intrat in faliment dar a fost cumparata de HP care acum va readuce la viata vechile modele de smartphone-uri. Stim deja ca 3 modele noi de smartphone-uri Palm au fost prezentate acum mai bine de o luna insa in imaginea de mai sus avem un prototip la unui model ce inca nu a fost anuntat. Partea interesanta este ca acest smartphone nu are tastatura fizica pe care orice model Palm o are.

Cei de la PreCentral sustin ca imaginea este reala si daca e asa atunci iPhone-ul ar putea avea un competitor in acest smartphone. Estetic terminalul arata foarte bine iar webOS este un sistem de operare foarte bun, poate mai bun chiar si decat Android, singurul minus fiind lipsa aplicatiilor. HP pare as aiba intentii mari cu brandul Palm si eu sper sa reuseasca sa readuca la viata linia de smartphone-uri.

7 COMENTARII

  1. HP trebuie sa aiba oameni capabili la departamentul de marketing.
    Cum ar fi sa anunte Apple iPad 2,iPhone 5 acjm iar acestea sa fie disponibile “later winter”
    Pana apare Pre 3 sau TouchPad uita lumea de ele sau eventual sunt depasite…

  2. Cind a aparut iPhone 4 si l-am vazut pe net, m-am indragostit imediat de el si am spus: trebuie sa am acest incredibil smartphone, asa ca, m-am imprumutat de niste bani repejor de pe unde am putut, am vindut iPhone 3G(S), si am fugit repede la magazin. De cind l-am cumparat suntem nedespartiti,tot timpul il tin aproape si la baie il iau cu mine. Intr-un cuvint iPhone is a genius.

  3. De ce arată estetic foarte bine? Nu vă nimic special la acest design. La exterior este un copycat generic, spre deosebire de Palm de pe vremuri, unde fiecare dispozitiv avea personalitate. Asta-i situația cu produsele HP, toate au un aspect exterior plicticos, de birou prăfuit, generic tipic. Mă tem că nici la webOS nu vom vedea progrese notabile, creativitatea fuge de HP ca părul deștept de capul prost … 🙂