Gangstar Miami Vindication disponibil pentru doar 0.79€ in AppStore

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ONmIz8yk6V4[/youtube]

Gangstar Miami Vindicatione este un joc lansat de Gameloft in AppStore in luna septembrie a anului trecut. Jocul seamana foarte mult cu GTA, Gameloft imprumutand intreaga idee a celor de la RockStar Games si stricand-o prin dezvoltarea unui joc, cu grafica jalnica, control semi-prost si gameplay nu prea grozav. Din septembrie si pana acum Gameloft nu a lansat nici un update pentru joc ci doar o versiune pentru tableta iPad care costa 5.49€, o suma mult prea mare pentru ce ofera. Am detaliat aici toate motivele pentru care nu merita cumparat acest joc, insa la suma pentru care este disponibil acum in AppStore imi schimb temporar parerea.

Gameloft l-a oferit in promotie de acum 2 zile si nu stiu cat va mai fi disponibil pentru acest pret.

Pretul initial:
Nume:
Gangstar: Miami Vindication

0.79





Developer: Gameloft S.A.
Categoria: Games


Descriere: Enjoy the most immersive full-3D crime simulation ever on iPhone/iPod touch! Gangstar: Miami Vindication has a new, unique feel that delivers a deep storyline of revenge: plunge into Miami gang life and live a fast-paced adventure to liberate your little …


Dimensiunea aplicatiei este: 380.9 Mb


 

3 COMENTARII

  1. uau, se merita la pretul asta. pe langa el mai sunt cel putin 2 versiuni, insa niciuna nu e ca asta, poti controla barci, masini, motociclete de tot felul. poate grafica nu e de cea mai buna calitate, mai ales pe retina, insa mie mi-a placut f mult.

  2. L-am cumparat aseara si din pacate are un bug, am 4.3.1 pe un Ipod Touch 4G si dupa aprox 2 min ma scoate din joc 🙁
    Ce as putea sa fac?