Prima Pagina accesorii Ce trebuie sa stii atunci cand duci un produs Apple la garantie...

Ce trebuie sa stii atunci cand duci un produs Apple la garantie la un service din Romania

Am discutat ieri despre garantia tabletei iPad 2 si cum poate fi rezolvata ea la service-urile autorizate de Apple din Romania asa ca m-am gandit sa extind astazi discutia la orice produs al companiei Apple. Am contactat ieri departamentul service al Noumax si iStyle, am primit un raspuns din partea lor si le multumesc iar acum va voi explica care sunt conditiile pentru acordarea garantiei in Romania a unui produs Apple cumparat in strainatate. In primul rand vorbim despre posibilitatea de a aduce un produs in garantie si aici Noumax exceleaza deoarece primeste orice produs Apple insa la iStyle sunt primite doar o serie limitata de produse iar mai jos aveti lista lor :

 • Sisteme de calcul si accesorii Apple (toate modelele de portabile, calculatoare de birou, monitoare si toate accesoriile)
 • iPod (orice model)
 • iPad (excluzand iPad 2)
 • iPhone (orice model care a fost cumparat din Uniunea Europeana, exceptand modelele cumparate de la reselleri din Romania altii decat iStyle sau de la operatorii de telefonie mobila din Romania)

Deci la iStyle iPad 2 nu beneficiaza de garantie, iar in ceea ce priveste terminalele iPhone, doar cele cumparate din UE pot fi primite in garantie. In ceea ce priveste documentele necesare pentru acordarea garantiei, Noumax are din nou o politica mult mai relaxata verificand produsul doar pe baza seriei insa la iStyle aveti nevoie de un bon, factura, etc pentru a va fi acordata garantia. In concluzie, in Romania sunteti acoperiti de garantia Apple pentru orice produs cumparat de oriunde insa ideal ar fi sa pastrati bonul de achizitie sau factura.

 • Mostwnted

  deci chiar daca nu ai bon sau orice alt document, tot poti beneficia de garantie pt iphone achizitionat din europa cel putin… vb in cazul meu care l-am primit fara nici un bon fara nimic … doar cutia sigilata

 • Vlad

  Daca de exemplu achizitionez un macbook pro si ii fac singur upgrade de ram (adica il desfac si inlocuiesc cele 2 module) este vreo problema cu garantia….? Procedeul este foarte simplu si pe situl oficial apple iti arata exact cum, deci ma gandesc ca nu ar trebui sa afecteze garantia…dar nu bag mana in foc. Aveti idee?

 • JohnnyUSA

  “deci chiar daca nu ai bon sau orice alt document, tot poti beneficia de garantie pt iphone achizitionat din europa cel putin… vb in cazul meu care l-am primit fara nici un bon fara nimic … doar cutia sigilata”

  Corect, dar asta numai la Noumax. Vorbesc din experienta proprie, am dus terminalul meu acolo si l-au primit in garantie doar pe baza Serial Number. Nu aveam factura, bon, nici un act pe el.

 • @Vlad: Asta nu stiu, trebuie sa discuti cu ei.

 • Pt cei care cumpara produse din afara… Luati in consideratie sa extindeti garantia inca 1 an, banuiesc ca daca ai sa cumperi de la noumax sau istyle aceasta garantie, atunci cu siguranta vei avea si o factura…

 • ionesco

  Mie mi-au schimbat un iphone 4 stricat cumparat din Anglia cu unul nou nout, fara bon fara nimic. Au verificat doar codul de pe sim holder si in doua zile am primit un iphone 4 nou nout 🙂 Nu ma asteptam sincer

 • ovi

  Pentru telefoanele cumparate din SUA fara bon nu se asigura suport pentru garantie in tara ?

 • La iStyle nu, la Noumax ar trebui sa fie ok.

 • biti

  dar la noumax,primiesti si accesoriile sau cutia telefonului? ca eu am lasat un iphone la ei,dar fara cutie,accesorii si ma gandesc ca acum cand o sa imi dea altulmo sa am alt imei fata de cel de pe cutie..ast un raspuns,MS!