Gevey 3G SIM si problemele de functionalitate cu Orange Romania

Stiti cu totii ca aceste cartele Gevey 3G SIM fac decodare pentru terminalele iPhone 4 ale caror baseband-uri sunt nedeblocabile inca din luna septembrie a anului trecut. Stiti cu totii ca trebuie sa sunati la numarul unic de urgenta 112 pentru a efectua aceasta decodare deci folosirea lor nu este chiar atat de indicata. Ceea ce probabil unii dintre voi nu stiu are legatura cu problemele de functionalitate pe care unii utilizatori le raporteaza. Aparent unii posesori ai acestor cartele au probleme in a le folosi corespunzator pe reteaua Orange. Foarte putini s-au plans ca nu le functioneaza cartelele in Orange insa majoritatea sustin ca totul merge mai mult decat bine.

Aceasta problema de functionalitate ar putea avea 2 cauze : prima are legatura cu o serie de cartele false care au aparut pe internet si sunt disponibile pentru achizitie; iar a doua are legatura cu metoda de securitate din cartelele Orange. Prima metoda e greu de combatut pentru ca e nevoie de o persoana cu experienta in folosirea acestor cartele pentru a isi da seama daca una e falsa sau adevarata, deci nu prea am ce sa va recomand decat sa cumparati de la oameni seriosi. A doua e legata de unele cartele Orange mai noi care ar creea probleme cu functionalitatea acestor cartele. Aparent cartelele orange vechi pot fi spoof-ate fara probleme dar unele mai noi nu se lasa chiar atat de usor sau deloc, deci aveti grija cum folositi cartelele.

Pe Vodafone si Cosmote nu exista probleme in folosirea acestor cartele, decodarea facandu-se “emotii”.

29 COMENTARII

  1. ai dreptate, am zis si la articolul precedent !!!!! exista 2 cartele gevey, una originala si una fake, sau cum vreti sa ii ziceti. Si cea fake functioneaza ok, dar da unele erori sau cade semanalul, cascati ochii si luati original, ca e mai scump un pic.

  2. Cartelele orange au facut mereu probleme.Ba raman fara retea,ba se duc definitiv,ba blocheaza relefonul,etc.Si nu vorbesc de folosirea lor pe iPhone …

  3. Mi-am luat si eu gevey dar pe vodafone nu merge.am incercat de n ori imi da eroare cu no sim dupa ce sun la 112. Sfat nu va luati !!Mi-am batut capul vreo 6 ore, m-am decis sa imi iau neverlocked!

  4. @ES, daca pe parcurs apar probleme, se ofera factura si sunt 10 zile legale sa returnezi sim-ul si iti vei primii banii. Aici nu e ca pe okazii.

  5. Pe easydeal daca produsul care il vand arata ca in pozele lor e clona, nu e direct de la gevey luat. Se vede cel mai bine dupa CI, la clone s-a folosit unul de generatie mai veche, cu pinii scosi in afara, iar cele originale au pinii sub integrat.

  6. Am cumparat un Gevey SIM de la baietii de pe w. ce pot sa zic, foarte de treaba, merge cartela de Orange si Cosmote foarte bine. inca nu am avut probleme cu el.

  7. Si eu am probleme cu Orange-ul. Rar se intampla sa mearga, azi de ex. am incercat de min 20 ori si nimic. Am pus o cartela prepay de Vodafone si merge brici, in sensul ca am inchis / deschis telefonul de 5 ori si de fiecare data a vazut reteaua. La Orange daca se intampla sa merga si restartez telefonul, s-a terminat … Cartela gevey este originala, am cumparat-o de pe gsmnet, nu cred ca asta sa fie problema tinand cont ca pe Vodafone merge fara probleme. Concluzie: cred ca ma duc maine la Orange sa-mi schimb sim-ul.

  8. Mersi pentru sfat, maine sper sa ajung sa schimb sim-ul si revin cu un feedback. Sper sa mearga cea noua, poate ma trezesc ca nu-l mai decodeaza deloc 🙂

  9. Am promis sa revin cu un feedback … Am fost la Orange si mi-am schimbat sim-ul, tot sim normal, nu mini pentru ca trebuia sa-mi activez si optiune de date de la ei pentru sim mini, in fine … L-am taiat si pe asta si tot aceleasi probleme ca cel precedent. Si acum ma chiunui sa-l decodez, inca nu am reusit. Cred ca sunt sanse putine sa apara decodare software pentru 04.10.01 …

  10. la mine pe Cosmote trebuie sa selectez manual de la Carrier pe 22606 pentru a vedea 3g-ul altfel ramane pe Edge. Iar pe 3g ramane 1 minut – 2 dupa care pica reteaua si nu-mi mai merge nici sa comunic, trebuie schimbat din nou pe cosmote din Carrier. Stie cineva vre-o rezolvare? Gevey sim-ul nu cred ca este fake. Pana acum a functionat perfect doar ca recent am introdus pachetul de date pe abonament si am putut sesiza problema. Cei de la Cosmote nu au vrut sa-mi dea nici un sfat. Mentionez ca mai imi da cateodata mesajul Network Lost. Multumesc!

  11. salutare! am o problema la iphone am avut gevey a mers o luna apoi iar si ia…. sa blocat nu mai recunostea cartela am schimbat cartela de 2 ori si am cumparat 3 gevey-uri si nu merge de nici o culoare internetul….