Prima Pagina iOS Tepele online cu solutiile de jailbreak si unlock

Tepele online cu solutiile de jailbreak si unlock

Dupa lansarea solutiei de jailbreak pentu iOS 4.3.1 am observat ca apar din ce in ce mai multe site-uri care promit sa va jailbreak-uiasca si decodeze terminalul contra unei anumite sume. Acest gen de site-uri exista de cativa ani de zile, cer sume serioase pentru programele distribuite insa in final va ofera exact ceea ce gasiti pe internet gratuit. Toate site-urile de acest gen vand redsn0w, greenpois0n, si orice solutie de jailbreak apare insa o vand contra unui pret dar marea problema este ca promit si unlock-uirea terminalului insa pentru ei termenul unlock inseamna activarea terminalului folosind o solutie de jailbreak.

Site-urile de acest gen isi fac reclame precum cea de sus insa va recomand sa nu cumparati absolut nimic de la ei pentru ca tot ce va trebuie pentru a face jailbreak gasiti aici, 100% gratuit. Nu va lasati pacaliti nici de ce de pe okazii sau de pe diverse forumuri din Romania care va promit marea cu sarea si va cer bani pentru a face jailbreak sau decodare, totul este 100% gratuit si disponibil pentru voi. Ei nu fac altceva decat sa vanda programe gratuite facute si distribuite de altii. ORICE site care vinde solutii de jailbreak si unlock este 100% fals si NU trebuie sa cumparati absolut nimic prin el.

 • Andreybej

  Cine nu stie din astea parca…

 • Multa lume, cred ca o data la 2 – 3 zile ma tot intreaba cineva.

 • Chatagra

  !@zaone si alti membri idevice.ro.In ultimele zile m-am confruntat cu o chestie foarte interesanta ..3 iphone 4 cumparate de la vodafone in sibiu de catre persoane diferite din magazine diferite pe a caror cutie scria terminal blocat in reteaua vodafone dar care de fapt s-au dovedit a fi neverlocked .Sa fi renuntat vodafone la codarea iph4 si sa lipeasca numai stickerul cu tel codat pe cutie ? .Rog pe cei care au achizitionat astfel de terminale sa incerce o cartela de orange daca au posibilitatea si sa lase un mesaj daca merge sau nu .E o chestie importanta pt cei care iau tel de voda si vor sa il foloseasca in alte retele !!!!

 • Auzisem ca fac asta cu alte terminale dar despre iPhone nu stiu nimic.

 • claudieux

  stii ce e culmea? e faptul k in dreapta acestui articol vad aceeasi banner pe care tu il condamni. poate ar trebui sa umbli un pic la link exchange-urile astea.

 • Nu e nici un link exchange, e google ads si habar nu am cum sa blochez site-ul ala.