Decodare permanenta pentru iPhone codat pe AT&T

Informatia aceasta este inca neconfirmata deci nu o luati ca fiind 100% adevarata insa se pare ca o persoana din Olanda ar putea decoda terminale iPhone codate pe AT&T contra sumei de 200$. Deocamdata nu stiu daca decodarea se face prin IMEI sau e nevoie de vreo interventie fizica deci totul ramane la stadiul de zvon. Cand aflu mai multe informatii va anunt. veeence nu are obiceiul de a promova tepe insa totusi sa nu o luam de buna inca.

Deocamdata cel care face decodarile mi-a confirmat ca totul se face prin IMEI si numarul modelului terminalului.

UPDATE: veeence sustine ca o persoana din interiorul AT&T face aceste decodari, adica ofera codul pentru decodare.

UPDATE 2: Procesul de decodare e identic precum cel practicat la noi cu alte telefoane. Trimiteti IMEI-ul si modelul telefonului lui SuperPaddyNL, ii trimiteti banii prin PayPal si telefonul se decodeaza in 1 – 24 ore, dupa cum spune el. Orice model de iPhone codat pe AT&T se poate decoda insa momentan nimeni nu a confirmat ca si-a decodat terminalul in acest mod.

Pe cel care decodeaza terminalele il gasiti pe Twitter la adresa http://twitter.com/#!/SuperPaddyNL .

UPDATE 3 : Se pare ca pretul a scazut la 174$ per decodare.

47 COMENTARII

  1. Si eu is interesat, dar am retineti, evident.
    Am dat si eu o cautare pe google, daca nu cumva aflu vreo confirmare/infirmare de decodarea respectivului, dar nimic.
    Cineva s-o bagat? O mers?

  2. @zaone: Nu știu dacă în comentariul de mai sus te-ai referit la reglementarea abuzului în serviciu conform dreptului Statelor Unite (care se aplică în cazul infracțiunilor săvârșite la AT&T în SUA) atunci când ai precizat că această infracțiune “se aplică doar pentru funcționari nu și pentru firme private”, însă în dreptul penal român (actualmente în vigoare) – deși art. 246 cod penal, care prevede abuzul în serviciu contra intereselor persoanelor, se referă numai la funcționari publici – art. 258 cod penal prevede că dispozițiile art. 246-250 se aplică și “celorlalți funcționari”, însă pedepsele sunt mai reduse în acest caz. Iar art. 147 cod penal, unde se definește ce înseamnă “funcționar public” și ce înseamnă “funcționar”, prevede la alin. 2 că termenul de “funcționar” se referă inclusiv la “orice salariat care exercită o însărcinare în serviciul unei alte persoane juridice”, deci angajatul AT&T care abuzează de funcția sa la persoana juridică AT&T are statutul de “funcționar” și i s-ar aplica dispozițiile legale privitoare la abuzul în serviciu (precum și cele privitoare la “gestiunea frauduloasă”, în opinia mea) – dacă s-ar aplica dreptul român.

    Deci abuzul în serviciu nu se referă numai la funcționarii publici, iar termenul de “funcționar” (simplu, spre deosebire de funcționarul public) se aplică angajatului oricărei firme, deci inclusiv firmelor cu capital privat.

  3. a cumparat cineva gevey sim de la easydeal?…. este originala?…te poate apela cineva daca in acelasi timp navighezi pe internet?

    multumesc

  4. @ Tigris Regalis +1 🙂
    Asadar nu stiu cat de sigura este persoana din interiorul celor de la AT&T dar nu cred ca va risca atat de mult pentru a se folosi de serviciile lor , plus primirea de “foloase ” sa zicem necuvenite !
    Treaba este complicata iar singurul care va avea de suportat este persoana in cauza !

  5. Este adevarata sursa, decodarea o poate face si o firma de polonia la pretul de 138 eur. Sunt seriosi la ei mi-am decodat eu I4 SFR France.

  6. pe mine m au sunat cei de easy deal pentru gavey sim ca mi-o trimite saptamana asta , si nustiu cata incredere sa am , a luat cineva stie cineva ceva sigur ?

  7. @Tigris Regalis( Domnul Avocat): Nu inteleg de ce postezi comment-uri de pe doua nickname-uri diferite, fiind acelasi individ. Chiar nu te inteleg!

  8. Se poate face decodare pt orice operator incepand de azi. Nu mai conteaza ca e AT&T sau altul. Pretul e un pic cam mare; cam 140 euro.

  9. @ Bobby : Nici nu trebuie sa ințelegi ! Probleme din acestea care te depasesc nu are rost sa le rezolvi sau sa le intelegi ! Si totodata ma reafirm @Domnul Avocat @ Tigris Regalis = 2 entitati diferite ! Este a 3-a oara cand iti afirm acest lucru ! Esti bug cumva ?

  10. @Avocat – te-am vazut mereu prin comenturi, esti cam artagos asa de felul tau. Mai astampara-te ca nu intereseaza pe nimeni superioritatea ta.

  11. eu am tel codat pe at&t.unde ar trebui sa ma interesez la apple sau la at&t?am un prieten in state si l-as putea ruga sa dea un telefon sau sa mearga pana acolo.

  12. @Bobby: Tu ai un fix și tot faci spam inutil și off-topic cu susțineri fără acoperire. Repet pentru a nu știu câta oară că nu am folosit și nu folosesc nickname-uri diferite, toate comentariile mele sunt sub acest nickname, celelalte nick-uri sunt ale unor persoane diferite. Asta poate confirma și @zaone.

    Dacă n-ai altceva mai inteligent de spus poți să încetezi cu aiurelile astea off-topic. Grow up! Get smart! 😛

  13. @dragos citeste cu mai multa atentie ce scrie zaone si poate o sa intelegi ceva: Niciuna nu decodeaza oficial, decodarile astea sunt facute neoficial.

    Seara buna.

    Vesti bune in sfarsit.

  14. Depinde ce se intelege prin oficial. Decoarea se face pe server pe baza de IMEI. In baza de date apple telefonul va fi neverlocked! Nu este nicio pacaleala. Asteptati 2-3 zile sa se decodeze primele terminale pt a fi 100 % siguri ca merge si pt AT&T. Pana acum s-au decodat cu succes multe retele din Franta, UK, Spania, etc.

  15. @Tigris Regalis sau Dl Avocat: Vrajeala. Suferi rau de tot de mania grandorii complicata de o dublare sau triplare a personalitatii. Normal, tu nu-ti dai seama, dar am observat eu asta si ar trebui sa mergi la un cabinet al unui psiholog, camarade.

  16. @zaone: Mai ajustează te rog akismet-ul ăla, că prea des sunt filtrate comentarii la subiect, în timp ce trolling evident precum postările lui @Bobby sunt afișate negreșit, deși nu sunt decât insulte gratuite la adresa altor utilizatori, ba mai sunt și bazate pe închipuiri aberante, fără nicio legătură cu subiectul în discuție.