Decodare permanenta pentru orice iPhone codat in orice retea

Dupa anuntul de astazi privind decodarea terminalelor iPhone blocate pe AT&T, care pana acum se dovedeste a fi adevarata, au aparut si alte informatii care indica faptul ca orice iPhone din orice retea poate fi decodat. Deocamdata nu stiu cat de valida este informatia aceasta pentru ca nu am avut unde anume sa o verific insa de indata ce aflu ceva va voi anunta. Daca se dovedeste a fi adevarata informatia atunci teoretic ati putea decoda orice iPhone codat pe orice retea din lumea aceasta la preturi ce variaza in jurul valorii de 140€ pentru fiecare decodare facuta. Pretul este pentru Romania, in strainatate decodarea ajunge undeva pe la 110/120€ pentru fiecare telefon.

Pretul e mare insa pentru un terminal codat pe AT&T sau Japonia, merita. Va sfatuiesc sa nu va „aruncati cu ochii inchisi” deocamdata si sa asteptati alte informatii.

Articolul precedentGeohot ajunge la o intelegere cu Sony, procesul ia sfarsit
Articolul următorVideo: Continut 3D pe iPad 2 fara ochelari speciali
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.