Decodare permanenta pentru orice iPhone codat in orice retea

Dupa anuntul de astazi privind decodarea terminalelor iPhone blocate pe AT&T, care pana acum se dovedeste a fi adevarata, au aparut si alte informatii care indica faptul ca orice iPhone din orice retea poate fi decodat. Deocamdata nu stiu cat de valida este informatia aceasta pentru ca nu am avut unde anume sa o verific insa de indata ce aflu ceva va voi anunta. Daca se dovedeste a fi adevarata informatia atunci teoretic ati putea decoda orice iPhone codat pe orice retea din lumea aceasta la preturi ce variaza in jurul valorii de 140€ pentru fiecare decodare facuta. Pretul este pentru Romania, in strainatate decodarea ajunge undeva pe la 110/120€ pentru fiecare telefon.

Pretul e mare insa pentru un terminal codat pe AT&T sau Japonia, merita. Va sfatuiesc sa nu va “aruncati cu ochii inchisi” deocamdata si sa asteptati alte informatii.

15 COMENTARII

  1. Da…se pare ca serverul accepta de azi AT&T …inca nici un rezultat de unlock e prea repede….vom vedea in minim 3 zile daca isi face treaba….140E(credite)

  2. Ceea ce e tare a aparut pe server un serviciu de 120e care cica face orice retea …..hmmmm cam ciudat ……aaa si cica in 24 ore …asta e si mai ciudat……..

  3. Ceea ce ar trebui sa stie toata lumea e ca aceste servere mi-au rezolvat un vodafone uk in 3 zile ..dar partea proasta e ca astept de 3 saptamani dupa un sfr franta si nici un raspuns…..odata bani bagati in servar te poate tine in asteptare cat vrea el si daca nu da respins nu iti poti recupera baniii……aa si maxim a zis 7zile la sfr

  4. @KcostyN Si eu am un 3gs codat pe SFR. Din cate stiu eu, in Franta iti poti decoda legal dupa 6 luni orice telefon blocat in vr-o retea. Astept sa vad ce zici tu inainte de a incerca si eu…

  5. Dacă nu e decodare oficială, mă tem că Apple va realiza cândva ce se întâmplă și va anula deblocările neautorizate oficial de operatori, iar cei care au plătit se trezesc cu telefoanele blocate din nou, dar și cu banii dați degeaba la băieți.