iPhone 5 produs in septembrie, lansat in 2012?

Din seria zvonurilor care nu prea au legatura cu realitate, va prezint astazi unul lansat de o firma de analiza a pietei din SUA care sustine ca iPhone 5 va intra in productie in toamna acestui an si va fi disponibil in decembrie 2011 sau inceputul anului 2012. Zvonul se bazeaza pe informatii pe care firma le-ar fi obtinut de la o sursa din interiorul unei companii partenere Apple care ar urma sa livreze componentele pentru viitorul terminal. Desigur ca informatiile pot fi cat se poate de false avand in vedere ca nimeni nu are una in interiorul companiei Apple care sa confirme/infirme aceste zvonuri care au aparut imediat dupa ce Apple a anuntat evenimentul WWDC din acest an.

Supporting out comments over the last month, conversations with yet another key component supplier indicates that production for iPhone-5 will begin in September. This is consistent with Avian findings in the supply chain in recent months and we believe the consensus view is moving towards this scenario. In addition, our conversations also indicate the existence of a lower-spec/lower-priced iPhone in Apple’s roadmap. However, while our contacts have seen the placeholder in the Apple roadmap, they do not yet have insight into specs or production timing. This leads us to believe that any launch is likely a very late 2011 or more likely a 2012 event. As a reminder, Avian has uncovered several data-points in recent months pointing to the existence of a lower-spec/lower-price iPhone. A lower-spec/lower-price iPhone has also been speculated in the press and gadget blogs, though we do not believe consensus currently discounts the existence of such a model.

Eu raman fidel opiniei exprimate de fiecare data cand au aparut astfel de zvonuri : Apple nu va amana lansarea iPhone 5 pentru toamna/iarna/pastele cailor. Apple nu va rata sezonul de vara sau alte sarbatori americane pentru ca pur si simplu nu are nici un motiv sa o faca. Productia pentru iPad 2 a crescut, teabletele sunt livrate mult mai repede decat trebuia iar versiunea alba a iPhone 4 va fi lansat probabil dupa WWDC sau deloc. Anul trecut au aparut zvonuri asemanatoare pana cand Gizmodo a prezentat in premiera noul iPhone 4. Nu stiu daca anul acesta situatia va fi la fel insa iPhone 5 va fi lansat in vara.