Prima Pagina Apple iSteve: The Book of Steve Jobs – prima biografie autorizata a lui...

iSteve: The Book of Steve Jobs – prima biografie autorizata a lui Steve Jobs

Dupa atatea iDevice-uri era normal ca o carte despre Steve Jobs sa poarte denumirea iSteve. Cei de la ABC News anunta ca la inceputul anului 2012 va fi lansata iSteve: The Book of Steve Jobs, prima biografie autorizata despre Steve Jobs publicata vreodata. Biografia este scrisa de Walter Isaacson care lucreaza la ea din anul 2009 si cu permisiunea lui Steve Jobs a reusit sa realizeze cateva interviuri cu insusi iSteve, cu membri ai familiei acestuia dar si cu anumiti angajati ai companiei Apple. In trecut au mai aparut pe piata cateva biografii ale lui Steve Jobs insa niciuna nu a fost pe placul CEO-ul Apple. Totul s-a schimbat desigur cand Walter Isaacson i-a cerut lui Steve informatii despre viata sa iar iSteve va fi probabil una dintre cele mai interesante biografii lansate in ultimii ani.

The Jobs book will be his fourth major biography. In addition to Kissinger: A Biography (1992) he has written Benjamin Franklin: An American Life (2003) and Einstein: His Life and Universe (2007). His most recent book is American Sketches: Great Leaders, Creative Thinkers, and Heroes of a Hurricane (2009).

Nu stiu daca iSteve: The Book of Steve Jobs se va vinde la fel de bine precum un iDevice insa sper doar ca Steve Jobs sa fie in viata la lansarea sa.

 • Xchris

  Starea lui e destul de precara,sa speram ca-si va vedea totusi cartea publicata.Oricum va ramane in istoria Apple…

 • Cum sa nu se vanda bine ! Mai ti minte cu Beatles din iTunes cat de bine a mers vanzarea ! Cu ce va aparea acum despre Steve se va vinde si mai bine ! Sa speram sa fie bine sa faca prezentarea iPhone 4S/5 😀 si alte prezentari unice in prezentare

 • Hierro

  Poate se va publica o versiune a cartii pt iphone 🙂

 • @hierro

  sigur va aparea in itunes 🙂

  abia o astept… capacitatea lui Steve e demna de respect, merita citita biografia unui om demn de respect.