Prima Pagina accesorii Video: Wi.U – prima carcasa desteapta pentru iPhone

Video: Wi.U – prima carcasa desteapta pentru iPhone

Wi.U este una dinte cele mai interesante carcase cu baterie pentru iPhone pe care le-am vazut acum. Vorbim despre o carcasa inteligenta care prin intermediul unei aplicatii special facute pentru iPhone va da control total asupra modului in care se incarca aparatul vostru. Wi.U are o baterie de 2500 mAH care teoretic ar putea incarca un iPhone 4 de aproape 2 ori insa nu asta face aceasta carcasa atat de grozava. Aplicatia care vine cu, carcasa Wi.U ne permite sa controlam toate aspectele privitoare la incarcarea dispozitivului nostru, mai exact ne permite sa setam praguri de la care va incepe incarcarea si praguri la care se va opri sau ne permite sa setam o anumita ora a zilei in care incarcarea va avea loc. Practic noi putem controla modul in care se incarca terminalul nostru si nici o asemenea carcasa disponibila pe piata nu face acest lucru.

Wi.U este compatibil cu orice iPhone 3G/3Gs sau iPhone 4 si deoamdata exista sub forma unui proiect care asteapta finantare pe Kickstarter.com. Sincer sa fiu imi place foarte mult cum e construit dar la fel de mult imi place ca poate fi incarcat fara fir cu ajutorul unei Wi.U pad. Ce parere aveti, ar afi utile asemenea carcase?

 • cam badarana, dar din ce exista pana acum… e acceptabila

 • bodoo69

  si bateria din carcasa se incarca wireless, folosind padul respectiv.

 • Iti dai seama ca o sa ai un cartof la ureche nu un telefon,chestiile astea sunt interesante cand faci drumetii pe munte,sau mergi in zone in care nu exista electricitate,in rest mi se par useless.

 • bijbong

  e misto, mie imi place

 • andreybej

  bă arară și sună bine proiectul. Aș cumpăra așa ceva chiar dacă stau prost cu banii. Dar de obicei pe net ti se prezinta ceva si in realitatea cand s-o folosesti ti se pare altceva… mai naspa…

 • vali

  f utila atunci cand nu ai o priza la indemana.
  posed o caracasa asemanatoare de la ipower de 1800mAh, sincer isi face treaba foarte bine , sunt multumit de bateria externa.