Indexa.ro – cea mai avansata platforma pentru anunturi online din Romania

Anunturile de vanzare/cumparare sunt cu siguranta cea mai buna metoda de a vinde/cumpara ceva in ziua de astazi si slava Domnului, in Romania exista destule platforme de anunturi insa niciuna prea stralucita. Indexa.ro este o noua platforma de anunturi care iese in evidenta fata de celelalte prin functiile pe care le pune la indemana utilizatorilor. Printre acestea una foarte interesanta si unica in Romania mi-a atras atentia, mai exact vorbesc despre posibilitatea de a folosi un iPhone pentru a vedea pe harta diverse anunturi de pe site-ul Indexa.ro. Dezvoltatorii site-ului au folosit platforma Layar pentru a dezvolta un layer prin care afiseaza pe harta in timp real anunturile publicate pe site.

Daca detii un iPhone poti descarca aplicatia Layar, pentru realitate augmentata, gratuit din AppStore si poti cauta in ea layer-ul Indexa care de indata ce il rulezi iti va arata pe harta toate anunturile plasate in apropierea locatiei tale. Este primul serviciu de anunturi cu geotagging din Romania si din punctul meu de vedere este extrem extrem de util pentru oricine doreste sa cumpere/sa vanda ceva. Realitatea augmentata e buna pentru cei care vor sa cumpere, dar daca vrei sa vinzi? Indexa.ro acopera si aceasta parte dandu-ti posibilitatea de a publica anunturi pe site direct din telefon prin apelarea numarului 1222 si lasarea unui mesaj vocal cu anuntul sau trimiterea unui mesaj SMS cu textul anuntului.

Iata cateva dintre principalele caracteristici ale platformei Indexa.ro :

  • Publicarea de anunturi gratuite, online, sau, pentru comoditate, chiar prin SMS sau Voce, folosind numarul scurt 1222
  • vizualizarea anunturilor in augmented reality printr-un layer Indexa disponibil in aplicatia Layar
  • cautarea anunturilor directe pe harta(folosind in mod interactiv harta google maps)
  • cautarea si filtrarea anunturilor postate pe website cu ajutorul a peste 50 de criterii de cautare si sortare.
  • abonarea la alerte prin intermediul desktop widgetului Indexa
  • activarea de licitatii pentru anunturile postate pe website,
  • posibilitatea de a sharui anunturile de pe website prin diverse canale de comunicare sociala, precum facebook si Twitter,
  • versiune adaptata a site-ului pentru telefoanele mobile.

Imi place sa vad ca exista si site-uri facute pe baza unor idei inovatoare, imi place sa vad ca smartphone-urile incep sa conteze in Romania si imi place sa vad cat de util poate deveni un iPhone atunci cand este folosit la adevarata sa valoare.