O noua versiune a MobileNotifier va fi disponibila in curand

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SRU6_QnwNCE[/youtube]

Despre MobileNotifier am vorbit acum cateva luni si atunci va prezentam tweak-ul ca fiind unul dintre cele mai interesante sisteme de notificari dezvoltate vreodata pentru iOS. De atunci si pana acum s-au schimbat multe pentru ca sistemul in sine avea destul de multe buguri si probleme de compatibilitate iar o noua versiune beta va fi disponibila in curand. Pe langa buguri dezvoltatorul sistemului va include si o noua modalitate de a deschide notificarile afisate in status bar intr-un mod putin diferit fata de cel prezentat pana acum. MobileNotifier merita incercat macar sa vedeti cum anume functioneaza sistemul propus de dezvoltator.

Daca doriti puteti testa gratuit MobileNotifier adauga sursa http://phajas.xen.prgmr.com/repo si instalandu-l din acel repo.

1 COMENTARIU

  1. Salutare Zaone! Zi-mi te rog, daca ai gasit o aplicatie care sa foloseasca pentru notificari led-ul camerei foto la Ip4. Stiu ca pentru mesaje e bitesms, dar mi-ar trebui si pentru apeluri. Cu alte cuvinte vreau sa se aprinda led-ul cand suna telefonul. Il tin intr-o husa care il acopera fata/spate, doar camera cu tot cu led ramane la vedere si de asta te intreb. Multam anticipat.