Video: MobileNotifier – un sistem de notificari revolutionar pentru iOS

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SRU6_QnwNCE[/youtube]

MobileNotifier este un nou sistem de notificari pentru iOS care promite sa schimbe modul in care privim notificarile pentru iOS. Acest nou sistem de notificari face parte dintr-un proiect care este in continua dezvoltare deci cu siguranta inca exista buguri prin el. Pentru a il rula trebuie sa aveti instalat mobilesubstrate, activator si Preference Loader iar daca nu le aveti acest plugin le va instala automat pentru voi atunci cand il descarcati din Cydia. L-am instalat in terminalul meu, m-am jucat putin cu el si trebuie sa recunosc, ca am ramas placut surprins de modul in care a ales developerul sa il implementeze.

De fiecare data cand cand exista o notificare Push in asteptare acest nou sistem o va afisa intr-o bara situata in partea de sus a ecranului, bara din care voi puteti alege fie sa deschideti fereastra cu toate notificarile fie sa selectati ca ea sa fie afisata mai tarizu. Sistemul are o fereastra speciala in care sunt afisate toate notificarile “in asteptare” si din care puteti deschide aplicatia aferenta fiecarei notificari. Aceasta fereastra cu notificari se deschide automat cand accesati meniul pentru multitasking, exact ca in imaginile de mai sus. Sistemul functioneaza atat pentru SMS/MMS-uri cat si pentru Push Notifications.

Personal as vrea ca un sistem asemanator sa fie disponibil si in iOS, insa spun asemanator pentru ca MobileNotifier are nevoie de foarte multa imbunatatiri. Pentru a instala MobileNotifier adaugati in Cydia sursa : http://phajas.xen.prgmr.com/repo si instalati-l de acolo. Mai multe informatii despre proeict gasiti aici.