iPhone 4 inregistreaza vanzari impresionante, lansarea iPhone 5 neprogramata inca de Apple

iPhone 4 inca se vinde foarte bine pe toate pietele unde este disponibil si asta inseamna ca Apple nu are absolut nici o intentie sa anunte de pe acum ca va lansa un viitor model in vara. In aceasta idee, Digitimes a publicat un articol astazi in care sustine ca niciunul dintre partenerii Apple nu a primit vreo informatie cu privire la producerea terminalului iPhone 5. Aparent Apple nu ar fi incheiat nici un contract pentru distributia componentelor interne si nu a livrat nici un fel de document in care sa isi anunte partenerii cu privire la planurile pe care le are pentru lansarea iPhone 5 din acest an.

Apple has not yet released a production roadmap for iPhone 5 as shipment volumes of iPhone 4 have continued to mount and related suppliers are not yet ready to shift their production lines for new products, according to sources at Taiwan-based touch panel makers.

Se speculeaza ca iPhone 5 va avea un design complet nou si destul de multe componente schimbate iar Apple nu a rezolvat inca toate problemele tehnice si de aceea lansarea iPhone 5 ar putea avea loc in toamna sau anul viitor. Desigur ca totul este o pura speculatie de pe urma careia Apple are enorm de castigat deoarece va continua sa vanda terminale iPhone 4 pana in exact ultima clipa a prezentarii iPhone 5. Compania nu are nici cel mai mic interes sa isi dezvaluie planurile de pe acum pentru ca va pierde din vanzari si va oferi un avantaj concurentilor care inca nu au lansat unele smartphone-uri high-end.