Prima Pagina Apple iPhone 4 inregistreaza vanzari impresionante, lansarea iPhone 5 neprogramata inca de Apple

iPhone 4 inregistreaza vanzari impresionante, lansarea iPhone 5 neprogramata inca de Apple

iPhone 4 inca se vinde foarte bine pe toate pietele unde este disponibil si asta inseamna ca Apple nu are absolut nici o intentie sa anunte de pe acum ca va lansa un viitor model in vara. In aceasta idee, Digitimes a publicat un articol astazi in care sustine ca niciunul dintre partenerii Apple nu a primit vreo informatie cu privire la producerea terminalului iPhone 5. Aparent Apple nu ar fi incheiat nici un contract pentru distributia componentelor interne si nu a livrat nici un fel de document in care sa isi anunte partenerii cu privire la planurile pe care le are pentru lansarea iPhone 5 din acest an.

Apple has not yet released a production roadmap for iPhone 5 as shipment volumes of iPhone 4 have continued to mount and related suppliers are not yet ready to shift their production lines for new products, according to sources at Taiwan-based touch panel makers.

Se speculeaza ca iPhone 5 va avea un design complet nou si destul de multe componente schimbate iar Apple nu a rezolvat inca toate problemele tehnice si de aceea lansarea iPhone 5 ar putea avea loc in toamna sau anul viitor. Desigur ca totul este o pura speculatie de pe urma careia Apple are enorm de castigat deoarece va continua sa vanda terminale iPhone 4 pana in exact ultima clipa a prezentarii iPhone 5. Compania nu are nici cel mai mic interes sa isi dezvaluie planurile de pe acum pentru ca va pierde din vanzari si va oferi un avantaj concurentilor care inca nu au lansat unele smartphone-uri high-end.

 • nu vad de ce apple ar schimba designul lui iphone 5 pentru ca lumea inca nu s-a plictisit de asta inca

  e aceeasi chestie ca si la iphone3g – iphone 3gs
  lumea inca placea, chiar adora acel desing..
  atat timp cat un lucru nu e stricat, de ce sa-l repari!?

  poate mici diferente vor fi, da’ micute; in niciun caz o schimbare radicala

  zic eu…

 • Eh, cauta astia motive sa isi credibilizeze teoriile.

 • Tigris Regalis

  Hmm, tot articolul este scris din prisma opiniei pur subiective că următorul iPhone va apărea la vară … typically wishful thinking!

 • Wow, well e blogul meu e opinia mea, or is it? Acum ar trebui sa scriu parerile altora? Am scris informatia si opinia mea.

 • Orice ar zice oricine au o politica de marketing foarte buna… Stiu sa vand produsul si storc pana la ultima picatura, probabil in vara se va lansa i4 ce l alb… Si iar o sa se inghesuie lumea ca la prima ieshire in spatiu pt ca mai baga ei ceva ca sa ia ochiul…

 • Tigris Regalis

  @zaone: Yep, așa e! Fiecare poate fi cât de subiectiv dorește, mai ales în propriul blog. Cu atât mai îmbucurător este că accepți și subiectivismele altora! 😉

 • bogdan mitrica

  sunt tare curios ce se va intampla cu versiunea alba a lui i4 pt ca e clar faptul ca undeva, in vreo hala sau ceva exista f multe bucati de asa ceva… :-/ si sa le faca uitate acolo nu se poate, sa le arunce (haha) in niciun caz asa ca tre’ sa le vanda, macar sa isi ia banii pe care i-au bagat in ele, daca nu chiar mai mult asa ca vine intrebarea: acel iphone cand se va lansa?! o chestie tare interesanta… tare mi-e ca i5 nu va fi prezent in vara asta…

 • Nemesis

  Știe cineva care mai e prețul la iPhone 4 la liber la Cosmote ?

 • 2750 lei.