Samsung incearca sa atraga dezvoltatorii de aplicatii iOS

Aproape toate terminalele Samsung produse in ultima vreme ruleaza sistemul de operare Android. Stim cu totii ca spre deosebire de iOS, Android e cu cativa pasi in urma si nu vorbesc doar de sistem si functionalitate ci si de aplicatiile disponibile. Desi in Android Market exista unele aplicatii si jocuri de calitate, realitate este ca in AppStore gasesti lucruri mult mai bune decat in Android Market. Lansand la o parte acest aspect, Samsung pare a fi interesata sa convinga niste dezvoltatori de aplicatii pentru iOS sa treaca la Android si a inceput sa trimita emailuri anumitor dezvoltatori importanti.

I would like to preface this email with Samsung’s enthusiasm to provide our customers enhanced and unique “Application” experiences.

It has come to our attention that you have developed a significant number of successful applications.  Thus, for the introduction of new mobile products running Android and Samsung’s own mobile OS, bada, we would like to you to consider making a global content distribution partnership with Samsung.

If you are interested, we would like to review the applications that you are managing. Please let us know if you are interested. In your reply, please provide a list of applications (name, basic description and platform) or a presentation of the applications on any platform.

Mai mult decat atat, Samsung pare sa incerce sa ia legatura cu unii dezvoltatori chiar si pe reteaua de socializare Twitter unde un angajat al companiei a incercat deja sa ia legatura cu anumite persoane. Samsung nu e prima companie care incearca sa atraga dezvoltatori de partea sa insa asta denota o situatie destul de disperata pentru un mare producator de smartphone-uri, telefoane si tablete.