Orange Happy Hours – reduceri in magazinul online Orange pana la ora 18:00

Timp de mai bine de o luna Orange a organizat in fiecare zi de vineri o promotie numita Orange Happy Hours in care timp de 2 ore, intre 16:00 si 18:00, ofera reducere 20% la achizitionarea unui telefon mobil din magazinul online. Reducerea de 20% se aplica numai in cazul achizitionarii unui telefon mobil cu incheierea unui abonament pe 2 ani de zile. La incheierea abonamentelor Delfin mai mari de 6 euro se aplica o reducere de 20% iar pentru abonamentele Pantera reducerea de 20% se aplica indiferent de valoarea abonamentului. Acum mai aveti disponibila doar o ora pentru a profita de reducerea celor de la Orange.

Aceasta reducere de 20% se aplica peste cea de 70% disponibila deja pentru iPhone 3GS in magazinul online Orange. Chiar daca se intampla doar o data pe saptamana, Orange e foarte darnica si va recomand sa profitati de bunatatea lor.

Promotia de la Orange are si un mic “twist” in sensul ca orice comanda facuta in aceasta perioada in magazinul online Orange va aduce un premiu zilnic plus posibilitatea de a castiga un iPhone 4 sau un GPS. Mai multe detalii gasiti aici.