Apple Support Communities – noua versiunie a forumurilor de discutii ale Apple

Ca orice alta companie din aceasta lume, Apple trebuia sa aiba un forum de discutii unde utilizatorii puteau discuta intre ei despre diversele bucurii sau neplaceri intalnite in utilizarea produselor companiei. Versiunea forumului de discutii disponibila pana aseara avea cativa ani buni, un design destul de neatragator, etc. Incepand de astazi Apple a lansat Apple Support Communities in locul discussion board-ului prezent anterior. Compania a modificat design-ul forumului de discutii, a reorganizat modul in care sunt afisate topicurile active de pe site, totul intr-un mod care ar trebui sa fie cat mai usor de folosit.

Daca esti obisnuit cu forma unui forum clasic atunci probabil te vei descurca destul de greu cu noul design al Apple Support Communities, dar marea intrebare este.. ai folosit vreodata acel forum?

5 COMENTARII

  1. Cand cautam pe google chestii de jailbreak chiar pe forumul apple am gasit de multe ori o gramada de chestii. E folositor forumul pentru cei din US/UK (tari civilizate intr-un cuvant) cand se duc la garantii sau mai stiu eu ce. Oricum, de cand cu noumax parca s-a mai schimbat si la noi in tara situatia in cazut garantiilor.

  2. Da l-am folosit de când am un iPhone și în fiecare zi mai citesc unele postări de pe forum pentru a fi la curent cu bug-urile și problemele (care sunt destule) pe care le poate avea un iPhone.

  3. Da, pentru configurări și setări mai exotice / ingenioase pe Mac, dar asta mai demult. Probabil mai dau o raită după ce apare Lion, să văd dacă se mai pot face noi chestii interesante și mai puțin documentate în Help.

  4. Mie sincer nu imi place noul forum pentru ca nu pot accesa de pe iPhone sectiunea Software si ce se afla mai jos de Desktops pe pagina.
    Forum-ul vechi l-am folosit pentru a cere pareri despre ce combinatie de soft ar fi mai buna pentru a crea trailere la programe software.
    FCP + Motion sau Adobe Premiere Pro + After Effects.