Prima Pagina aplicatii Video: iFile cu suport integrat pentru Dropbox

Video: iFile cu suport integrat pentru Dropbox

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NDPAB756BCY[/youtube]

Saptamana trecuta v-am anuntat ca dezvoltatorul aplicatiei iFile a primit acordul companiei Dropbox pentru a integra in iFile API-urile ce vor permite utilizatorilor sa incarce in contul Dropbox orice fisiere din propriul terminal. Dupa cum vedeti si in clipul video de mai sus, in meniul Settings din iFile va trebui sa introducem username-ul si parola cu care ne logam pe contul dropbox iar din aplicatie vom putea incarca/descarca fisiere dupa bunul plac. Clipul de mai sus este doar un teaser deoarece versiunea iFile compatibila cu Dropbox nu este inca disponibila in Cydia.

Cred ca e o idee foarte buna aceasta implementare deoarece foarte multa lume foloseste iFile si cu siguranta si-ar fi dorit sa aiba posibilitatea de a salva fisiere importante in contul Dropbox.

  • Ticu

    O idee foarte buna. Astept cu nerăbdare sa descarc noua versiune.

  • edy

    merge si pe 3.1.3?

  • Ticu

    Am mai gasit ceva interesant si foarte util : Contacts Backup Over Dropbox. Poti salva toate numerele de telefon din Iphone direct in dropbox. Am avut neplacerea cand am vandut iphone-ul (cu bb de ipad) ca a trebuit sa salvez manual toate numerele de pe sim (sim manager) in telefonul nou (cica neverlocked). Sa zicem ca 30 de numere nu-s multe. Dar daca ai 200? Iata ca aplicatia asta i-ar putea ajuta. Poate Zaone face un articol :D?